FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Transferul lui Torje a intrat în impas! Ce blochează revenirea mijlocașului la Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 10:45

Revenirea lui Gabi Torje la Dinamo, sub formă de împrumut de la Ahmat Groznâi, a intrat în impas din cauza turcilor de la Karabukspor.

update 14:20

Contactat de GSP.RO, Cristea Opria, impresarul lui Torje a confirmat problemele legate de transferul lui Gabi Torje: "Da, sunt ceva probleme cu turcii, cu actele lui. Transferul nu se va realiza azi. Între Dinamo și Gabi totul este în regule, nu vor apărea dificultăți".

 

update 14:00

Dinamo și Ahmat au ajuns la un acord, iar Gabi Torje s-a înțeles cu șefii echipei din Ștefan cel Mare. Totuși, mutarea a intrat pentru moment în impas, iar transferul este blocat de turcii de la Karabukspor, echipă la care Torje a fost împrumutat în prima parte a sezonului.

Torje mai are de primit 500.000 de euro de la Karabuk, iar mijlocașul de 28 de ani are de ales: primește banii de la turci sau renunță la bani pentru a semna cu Dinamo.

Știrea inițială:

Dinamo și mijlocașul de 28 de ani au ajuns la un acord, iar fotbalistul lui Ahmat Grozny va fi împrumutat pe următoarele 6 luni. Mijlocașul lateral a efectuat în această dimineață vizita medicală și va semna în cursul zilei de azi, potrivit TV Digi Sport.

Rușii și-au dat acordul pentru ca Torje să joace la Dinamo, urmând ca echipa alb-roșie să-i achite 10.000 de euro pe lună, din salariul de 30.000 de euro lunar.

Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A evoluat în 137 de partide și a marcat 20 de goluri. Acesta a fost vândut pentru 5 milioane de euro la Udinese și a mai evoluat la Poli Timișoara, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanilor, Ahmat și Karabukspor.

2.500.000 €este cota lui Gabi Torje pe transfermarkt.com

18 meciuri
a adunat Torje în acest sezon la Karabuk. A marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
mosvasile
mosvasile  •  31 Ianuarie 2018, 17:30

*** ala care ii face prosti pe toti,inca nu stie ca impresarul are un contract cu jucatorul,in baza caruia o parte din salariul jucatorului ii incaseaza impresarul!Daca Torje renunta la bani,va trebui sa-i plateasca impresarului din buzunarul sau cei 15-20% cat e intelegerea!Plus ca Opria ala, a fost impresarul si finantatorul lui Torje de cand era junior!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  31 Ianuarie 2018, 17:13
Postat de daweroirl pe 31 Ianuarie 2018, 15:42

pai cand era vb de Marica ,cica pt toti banii din lume nu trebuia sa aleaga Steaua ,pai ce facem !? hai sa facem un calcul simplu cam cat pierdea Marica daca mergea la dinamo si nu la Steaua ,asa nu se mai pune!? ia sa piarda si asta mai ca e ,cica ,mare ,cel mai mare dinamovist !

cat A PIERDUT MARICA! voi in afara de bani...mai aveti ceva?..:)

zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2018, 17:09

unde scrie ??

Vezi toate comentariile (48)
Comentează