FOTBAL  »  Superliga  »  INTERES

Transferul verii?! » Gazzetta dello Sport anunță: "Clubul a pregătit 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 11:40

AS Roma este interesată de transferul mijlocaşului Ianis Hagi de la Viitorul, fiind dispusă să ofere 4-5 milioane de euro pentru transferul fiului fostului internaţional Gheorghe Hagi. Informația a fost publicată în această dimineață de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. 

Sursa citată scrie că antrenorul Eusebio Di Francesco l-ar dori pe Ianis Hagi ca variantă de rezervă pentru Javier Pastore, jucătorul argentinian pe care echipa romană l-a luat de la PSG în această vară, pentru 20 de milioane de euro.

untitled

În vârstă de 19 ani, Ianis nu s-ar afla la prima experienţă în Italia. El a fost transferat de la Viitorul la Fiorentina în 2016, dar a jucat la formaţia de tineret, nu s-a impus pentru a ajunge la prima echipă și a fost răscumpărat în ianuarie pe 2 milioane de euro.

După o aventură nefericită la Fiorentina, tânărul mijlocaş este convins că va reveni cândva în Europa şi va avea evoluţii foarte bune. ”Eram dezamăgit, pentru că am arătat ce pot şi pentru că toţi vorbeau foarte bine despre mine, mai ales colegii. Mă încurajau, îmi spuneau că va veni şi momentul meu. Nu s-a întâmplat, dar nu-i un capăt de lume. Ştiu ce a fost acolo şi ştiu că mă voi întoarce într-o zi în Europa şi voi juca bine. Ce a fost a fost.

Sunt fericit acum, mi-am recăpătat puterea şi ritmul jocului şi mă gândesc doar la prezent şi la viitor. Nu este o dorinţă de revanşă, ci doar dorinţa de a juca fotbal. Asta mi-am dorit de când eram mic, să joc cât mai mult, iar antrenorii şi clubul să-mi dea plăcerea de a juca fotbal. Va veni şi timpul când voi vorbi mai mult despre ce s-a întâmplat acolo”, a spus Ianis într-un interviu acordat în martie pentru Gazeta Sporturilor.

”Sunt diferit ca jucător faţă de tata. El a fost mai rapid, cu mai multă forţă, mai îndesat. Eu sunt mai mult ca mama, mai înalt, dar mai firav. În schimb, eu şi tata avem aceeaşi mentalitate”
Ianis Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
capca1
capca1  •  25 Iunie 2018, 19:04

Înseamnă că iar stă un an jumate și bate un aut ! Și, uite-așa, din greșeală-n greșeală spre victoria finală !

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  25 Iunie 2018, 18:42

Cam nasol să ai mentalitatea lui Gică Hagi...dar, deh..."gura păcătosului, adevăr grăieşte!".O întrebare: ăsta e articol la comandă şi plătit, scopul de a i se mări prețul?

maradona5
maradona5  •  25 Iunie 2018, 18:10

Poate daca da *** 5 milioane sa il ia aia sa care bagajele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează