FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferuri de lux la Steaua: "Am vorbit cu ei, vor să vină"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 12:41

Steaua i-a transferat în această iarnă pe Iancu, Tatu şi Rîpă, dar se pot întări şi cu alţi doi superfotbalişti care au jucat în Liga 1.

Anamaria Prodan a anunţat că a vorbit în repetate rînduri cu Junior Moraes şi Wesley, cei doi brazilieni care au impresionat în primul eşalon din România: "M-am întîlnit cu Moraes şi îşi doreşte să vină la Steaua. Cu Wesley vorbesc la două-trei zile, şi el vrea să vină la Steaua", a anunţat agentul conform ziare.com.

Un impediment în calea transferurilor ar fi salariile foarte mari pe care le cer cei doi golgeteri. Junior Moraes primeşte 450.000 de euro anual la Metalurg Doneţk, în timp ce Wesley are o leafă astronomică, 1.800.000 de dolari.

Wesley nu se poate transfera în acest sezon la Steaua pentru că a evoluat deja pentru două echipe, Vaslui şi Al Hilal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
tigruzzu
tigruzzu  •  03 Februarie 2013, 03:36
Postat de terminatorul2 pe 02 Februarie 2013, 15:11

Hai psihopatule , fă-i o criză de nervi ! : )))) Bine , dacă vrei să nu te vedem , aruncă-te in fața trenului că sfoară sigur nu ai !!

Te kagi pe tine aiurea. Omul are dreptate. Nu se transferă nimeni la oi pentru un salariu de 15 ori mai mic decât are în altă parte. Niciodată! Poți tu să urli non-stop...

codrinsteaua
codrinsteaua  •  02 Februarie 2013, 20:00

ar tb sa va mai informati,Moraes nu are 450 mi euro la Metalurg Doneţk, ci poate sa ajunga cu bonusuri la 450 mi euro,dar salariul lui de baza e 275 mi euro...oricum ,steaua din pacate o sa o duca f greu pt ca nu are solutii in atac,doar cu Rusescu si cu Nikolici care joaca bine un meci din 5 nu ne punem baza,sa ne imaginam ca ia vreun cartonas Rusescu,sau cine stie se accidenteaza,ce facem fara el...suntem varza in atac,desi toti de la steaua se fac ca nu vad,ma intreb pt ce e Mm Stoica la echipa daca nu are puterea sa il convinga pe Gigi ca mai tb cel putin un atacant..nici la mijloc nu stam mai bine,Bourceanu incepe sa dezamagesca,el paseaza doar in lateral,in loc sa paseze in centru

terminatorul2
terminatorul2  •  02 Februarie 2013, 15:11
Postat de alpin pe 02 Februarie 2013, 13:24

Terminati, naibi, cu tampeniile! Chiar n-aveti subiecte?!? Ar vrea Piranda sa vina Wesley la ea! Ar castiga si fata un ban cinstit. RegheBlat e, oricum, dus de acasa. Cu pluta...

Hai psihopatule , fă-i o criză de nervi ! : )))) Bine , dacă vrei să nu te vedem , aruncă-te in fața trenului că sfoară sigur nu ai !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează