FOTBAL  »  LIGA 1  »  DACIA MIOVENI

Transferuri perfectate

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Argeşenii i-au legitimat pe Hristu Chiacu, Casian Miclăuş, Octavian Chihaia, Daniel Ghindeanu, Cornel Frăsineanu şi Iulian Răduţ. Primii trei vor evolua la Dacia sub formă de împrumut pînă în vară, iar ultimii au fost cumpăraţi. "Pînă la reluarea campionatului, sper să mai aducem încă doi atacanţi, între care un chilian care a marcat 10 goluri în campionat", a declarat antrenorul Sorin Cîrţu.

Playtech: Veste HALUCINANTĂ despre Anamaria Prodan! Sigur îi pare rău lui Reghe, s-a întâmplat ACUM


Comentarii (2)
 •  04 Februarie 2008, 21:15

Nu o sa te imbogatesti dar 2-300$ pe luna tot faci.Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe urmatorul link: h t t p : / / b u x . t o / ? r = g e p e t o da fara spatii intre litere tre sa le uniti , am scris asa k altfel nu ma lasa astia sa public comm.dupa ce intri iti faci cont dureaza un minut , apoi dai la S u r f A d s sus si vezi k ai vreo 20 reclame .intri pe fiecare dai click si vezi k stanga sus incepe o numaratoare inversa de la 30 la 0, de4ci dureaza 30 sec la fiecare reclama.dai la toate reclamele odata pe zi.dupa ce iti faci cont vei primi un mail cu linku tau personal pe care il poti da pe net mai departe si pt fiecare pers care intra sisi face cont pe linku tau vei primi bani la fiecare clik al lui pe vreo reclama.k sa vezi cati bani ai facut dai la My Stats. Baftos la toti nu va costa nimik sa incercati!!! la completare formularului pt inregistrare , completati toate campurile inclusiv cel cu paypal ,unde este indicat sa va puneti aceeasi adesa de mail

 •  03 Februarie 2008, 13:12

Achizitiile Daciei sunt bune cu exceptia lui Chiacu ,care nu are nici o treaba cu fotbalul.El s-ar incadra bine la rubrica "tatuaje".De ce oare dinamo l-a imprumutat? nu are valoare nici de liga 2.Osa vedeti ca si la Mioveni Chiacu va lustrui banca de rezerve.eu ma mir cum de este convocat la nationala de tineret.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează