FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

GALERIE FOTO Transformarea radicală a unui fost patron din Liga 1! Și-a pus implant de păr, dar nu a renunțat la mustață

Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu. Foto: Facebook +18   FOTO
Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu. Foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 16:46 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 16:46

Nicolae Cristescu (65 de ani), fost patron de la Rapid, a revenit acum în atenția publicului grației transformării radicale prin care a trecut. Omul de afaceri și-a pus implant de păr, arată complet diferit față de anii trecuți. 

În anul 2013, Nicolae Cristescu a preluat clubul de fotbal Rapid de la George Copos, însă la scurt timp după clubul a intrat în faliment. Nu la fel s-a întâmplat și cu antrepenorul, care și-a continuat afacerile și, uneori, a mai revenit  în tribune, unde a urmărit meciurile Rapidului. 

FOTO. Transformarea radicală a lui Nicolae Cristescu, fostul patron de la Rapid

Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
+14 FOTO

Acum, el nu revine în atenția publicului datorită afacerilor sale, ci a schimbărilor fizice prin care a trecut. Dacă în urmă cu ani de zile, Nicolae Cristescu apărea cu părul vopsit, cu mustață și cu câteva kilograme în plus, acum omul de afaceri s-a transformat. 

În cele mai recente fotografii, Nicolae Cristescu apare îmbrăcat în haine negre și se pare că și-a făcut implant de păr. Omul de afaceri a fost ras pe cap pentru operație, după cum se poate vedea în imagini. Totodată, el ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, pentru anumite intervenții la față. 

Nicolae Cristescu, fan declarat al echipei Rapid

Într-un interviu din 2013 pentru Gazeta Sporturilor, de când a preluat clubul Rapid, Nicolae Cristescu a declarat că din copilărie îndrăgea echipa Rapid. 

„Rapidist adevărat, născut pe strada Turda, lângă Podul Grant. De la 2 ani ţin cu echipa asta! Mă lua tata în cârcă şi mă ducea pe stadion. În adolescenţă nu ratam nici o deplasare şi nici un antrenament, au fost ani minunaţi”, spunea omul de afaceri. 

Nicolae Cristescu / foto: Arhivă GSP
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
+14 FOTO

Nicolae Cristescu: „Masoneria şi sportul n-au de-a face”

În același interviu, omul de afaceri recunoștea că e mason, însă această titlulatură nu avea nicio legătură cu investiția lui la clubul Rapid. 

„Dar masoneria e o organizaţie mult prea serioasă şi importantă ca să o asociem cu o activitate sportivă. Chiar m-a sunat Marele Maestru al României, medicul Radu Bălănescu, directorul Spitalului «Grigore Alexandrescu», după toate asocierile cu Rapidul”, mai spunea Nicolae Cristescu, care se laudă atunci cu averea lui impresionantă.

„Am mai multe carmangerii şi măcelării, 320 de magazine, două hoteluri, un restaurant, plus o aripă a Spitalului Caritas. Iar dacă aş aduna suma totală a terenurilor pe care le deţin, aş ajunge la o sumă colosală”, declara acum 10 ani omul de afaceri.

Imagini cu Nicolae Cristescu din Loja Masonilor

Citește și:

Shakira a fost condamnată la închisoare în Spania!

Cum a trăit Maria Iordănescu calificarea României la EURO 2024: „Toți am plâns”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
ideclass
ideclass  •  21 Noiembrie 2023, 13:28

O eroare

1cedryck
1cedryck  •  21 Noiembrie 2023, 11:15

Nicolae Kitschescu. Asta il intrece chiar si pe Jiji.

1cedryck
1cedryck  •  21 Noiembrie 2023, 11:14

Nicolae Kitschescu. Asta il intrece chiar si pe Jiji.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează