FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Trebuie să se autocontroleze, pentru că nu este Braveheart!" » Rădoi, sfătuit de un fost antrenor stelist

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 15:31

La finalul meciului cu CFR Cluj, 1-1, Mirel Rădoi a avut o reacţie nervoasă la adresa unui suporter stelist, care îi reproşa jocul slab al echipei.

Mihai Stoichiţă, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre reacţia lui Rădoi şi îi dă sfaturi tehnicianului roş-albaştrilor.

"M-a surprins că Rădoi a ripostat. El ştia ce îl aşteaptă la Steaua. Ştia că este presiune enormă şi că este atacabil, mai ales că nu are licenţă.

Trebuie să se controleze şi să accepte că sînt astfel de oameni care te atacă. Trebuie să fie diplomat şi să înţeleagă, să fie atent la fiecare pas pe care îl face.

Dacă vrea să-şi pună suporterii în cap, e treaba lui. Cînd eşti antrenor la Steaua, trebuie să te autocontrolezi foarte mult, că nu eşti Braveheart.

Rădoi trebuie să înţeleagă că nu este Regele Arthur călare pe cai mari. El încă îşi caută drumul pe şa. Se vede că abia s-a lăsat de fotbal şi că mai are emoţii de pe vremea cînd era jucător", a spus Stoichiţă la DolceSport.

"Eu zic să-ți iei tu un tricou și să joci. E mai ușor!" Mirel Rădoi către suporterul Stelei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ultimulcaine
ultimulcaine  •  26 Iulie 2015, 17:22
Postat de John Milne pe 26 Iulie 2015, 17:19

***

Ce sa fac ma IOANE...***..dar nu ma lasa Jmenarii astia de la GSP sa imi spun si yo' parerea ca un cetatean cinstit ce sunt... Ma tot MODEREAZA ...Nu mai e democratia ce era o data in tara asta...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  26 Iulie 2015, 17:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  26 Iulie 2015, 17:18

Aia nu sunt suporteri doar niste huligani *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close