FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

Trei dintr-o lovitură! Academica Cliceni, întăriri serioase înainte de primul meci din noul sezon

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 16:15 / Actualizat sambata, 22 august 2020 16:16

Cristian Dumitru (18 ani), împrumutat de Academica Clinceni de la FCSB, nu este singura mutare efectuată de ilfoveni din aceste zile.

Formația antrenată de Ilie Poenaru a mai adus trei fotbaliști astăzi. Este vorba despre Tsvetelin Chunchukov (25 de ani), Asen Chandarov (21) și Ciprian Gliga (23), informează site-ul oficial al Academicii.

Ciprian Gliga revine astfel la Academica Cliceni, alături de care s-a aflat în sezonul în care ilfovenii au obținut promovarea în Liga 1. Mijlocașul de bandă a fost împrumutat la Dunărea Călărași și Concordia Chiajna sezonul trecut.

Mă simt foarte bine. Sunt fericit că m-am intors la Academica Clinceni. Am trăit momente frumoase aici. Sper să îmi reintru în formă și să joc cât mai bine. Vreau să fiu o soluție pentru Mister și împreună să ne putem îndeplini obiectivul - Ciprian Gliga, mijlocaș Academica Clinceni

Doi bulgari pentru Academica

Asen Chandarov evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și va evolua, pentru prima dată, în străinătate. Bulgarul a jucat în țara sa pentru Botev Plovdiv, Levski Sofia și Septemvri Sofia.

Este o nouă țară pentru mine. Mă bucur să fiu aici. România are un campionat puternic. Vreau să arăt că sunt bun și să ajut echipa. Știu că în România sunt fotbaliști foart buni. O echipă națională puternică. Am venit aici pentru a ajuta Academica Clinceni să aibă rezultate mai bune decât în sezonul precedent - Asen Chandarov, mijlocaș Academica Clinceni

Tsvetelin Chunchukov, atacant, a fost împrumutat un sezon de la Slavia Sofia. Bulgarul este de două ori campion în țara sa, alături de Ludogorets. De asemenea, a câștigat Cupa Bulgariei alături de Slavia Sofia, în 2018.

Mă bucur pentru că am ajuns la un acord. Este o nouă provocare pentru mine. Am schimbat țara și sper să fie de bun augur. România are un campionat puternic, echipe bune, jucători buni. Mă simt excelent și abia aștept primul meci. Sper să joc cât mai bine și să ajut Academica Clinceni să obțină rezultate mai bune ca în sezonul trecut și să fim peste locul din sezonul precedent la finalul campionatului - Tsvetelin Chunchukov, atacant Academica Clinceni

675.000 eurovalorează cei trei fotbaliști, cumulat, potrivit Transfermarkt.com

Academica Clinceni va debuta în noul sezon de Liga 1 duminică, 23 august, de la 18:00. Ilfovenii primesc vizita campioanei CFR Cluj. Iată tot ce trebuie să știi despre meci:

Mai multe știri din Liga 1:

Craiova transferă un jucător important din play-off: „Jucătorul și-a dat acordul de a pleca, cluburile au bătut palma!”

Mirko Pigliacelli rămâne în Bănie! Transferul portarului în Italia a picat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  23 August 2020, 08:00

Vai ce s-au intarit jucatori unul si unul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează