FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV Trei fotbaliști de la Farul, urmăriți de cluburi din străinătate » Anunțul momentului: „Asta îi avantajează foarte mult!”

Farul e lider în play-off, iar la vară ar putea da lovitura în plan financiar / foto: GSP
Farul e lider în play-off, iar la vară ar putea da lovitura în plan financiar / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 10:10 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 00:12

Impresarul Victor Becali susține că mai mulți puști care au „explodat” sezonul acesta la Farul au intrat pe radarul unor formații din străinătate.

Agentul a dezvăluit în emisiunea moderată de Costin Ștucan că există interes pentru trei dintre fotbaliștii de mare perspectivă ai „Regelui”

Este vorba despre fundașul stânga Andrei Borza (17 ani), mijlocașul Constantin Grameni (20 de ani) și senzația Adrian Mazilu, atacantul în vârstă de 17 ani promovat de Hagi sezonul acesta. Deși au vârste fragede, toți au ajuns titulari incontestabili la liderul din play-off. 

Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. Ce semnal e ăsta?”
FCSB
Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. Ce semnal e ăsta?”

Victor Becali: „Sunt jucători foarte urmăriți”

„Există interes. Da, sunt jucători foarte urmăriți. Spre exemplu, Grameni. Uitați-vă ce salt a făcut! E un mijlocaș foarte bun, mai este Borza, mai este Mazilu. Sunt jucători tineri, dintr-o echipă bună, și-i avantajează foarte mult vârsta.

De ce să nu lucrăm cu Hagi? Suntem certați sau ce? Da, am avut o perioadă în care nu prea am mai avut cum să lucrez cu Hagi (n.r. - face referire la perioada în care s-a aflat în spatele gratiilor)”, a încheiat amuzat Victor Becali, la GSP Live.

Grameni e „talisman” pentru Farul 

Când Grameni dă gol, Farul câștigă! „Marinarii" au simțit de fiecare dată gustul succesul după meciurile în care mijlocașul de 20 de ani a punctat în actuala ediție. S-a întâmplat cu FCU Craiova (2-1), FCSB (3-1), FC Argeș (3-0), FC Botoșani (8-0) ori Sepsi (2-1), și, sâmbătă, cu CSU Craiova (3-2).

„Îmi place să marchez de oriunde. Dar e clar că reușitele din afara careului sunt mai spectaculoase. Atât timp cât mi-ajut echipa cu assist-uri sau cu goluri, eu sunt cel mai bucuros. Din decembrie încoace am început să mă gândesc tot mai profund la titlu. Este un sentiment deosebit, sper să se îndeplinească”, a spus Grameni, după golul reușit împotriva Craiovei. 

3 goluridin cele 6 marcate de Grameni în actuala ediție sunt din afara careului. Mai are și 3 assist-uri în 32 de meciuri

1,3 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt.com a mijlocașului de 20 de ani

Citește și alte știri din Liga 1: 

VIDEO Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. E un semnal că ce?”

EXCLUSIV Pancu a văzut interviul lui Ioniță și a reacționat de îndată: „I-am dat mesaj la 5 secunde după!”

Niciunul bun, Dane? Paradox fabulos la CFR Cluj: cea mai mare VÂNZOLEALĂ n-a adus și cele mai bune rezultate

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
gioni49
gioni49  •  12 Aprilie 2023, 14:26

hai ba lasati cu superlativele cu aranjamentele cu arbitrii cu var ul sa vedem daca trec de un tur preliminar toamna coeficient nu au si nu sunt cap de serie FRF vrea sa scoata neaparat campioni

elgabri
elgabri  •  12 Aprilie 2023, 13:38
Postat de magic4ever pe 12 Aprilie 2023, 11:44

Grameni chiar joaca foarte bine,ar trebui sa fie convocat la nationala mare

La Nationala de baut bere ??

pErsanu02
pErsanu02  •  12 Aprilie 2023, 12:10

Sa ii mai crezi pe astia inseamna ca te uiti degeaba la fotbal si nu intelegi nimic. Au distrus fotbalisti si echipe impresarii astia. Au distrus fotbalul romanesc inclusiv varul lor. Dar jurnalistii , nevertebrate la baza , ar da orice sa le auda vocea si sa intoxice suporterii fotbalului cu ei. Trebuiau trecuti la persoane non grate demult.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează