FOTBAL  »  Superliga  »  NERVOS

Trică: "Plec din România!"

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Mijlocaşul CFR-ului a comentat la final faptul că a fost primit cu ostilitate la Urziceni. "N-am văzut atîta răutate în viaţa mea. Pe unde joc, sînt înjurat. Spectatorii în loc să se bucure de egalul echipei lor, au strigat «1, 2, 3, nu mai sînteţi campioni». Mă gîndesc serios să mă las sau să mă întorc în Bulgaria, unde lumea e mai civilizată decît în România. Oricum, Steaua nu va lua titlul. Au noroc cu fazele fixe şi cu Mendoza ăla, care execută perfect cornerele şi loviturile", a spus Trică.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (176)
 •  12 Aprilie 2008, 01:34

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Monica Colu mbeanu face striptease la o petrecere privata pentru 6 arabi. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.my mini city~com/env (my mini city scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  11 Aprilie 2008, 22:11

da mah adevarat...dar nu merita avion ii luam unu de personal....sa plece draq mai repede sa nu mai deschida gura ca a imputit fotbalul

 •  11 Aprilie 2008, 22:03

pa! daca vrei, iti cumparam si tie un bilet de avion....

Vezi toate comentariile (176)
Comentează