FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trimisul Stelei la Nyon e optimist: "Noi avem un mare avantaj"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 16:47

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, e prezent la Nyon, unde UEFA va judeca azi cazul roş-albaştrilor.

Argăseală susţine dosarul de apărare al Stelei este foarte bun şi e convins că echipa sa va primi acceptul de a juca în competiţiile europene.

"Nu am emoţii. Dosarul e foarte bine argumentat şi foarte bine susţinut. Va oferi o imagine foarte clară situaţiei şi verdictul va plasa Steaua pe lista de acces a Ligii Campionilor. Modul în care se va face apărarea nu lasă nici un fel de dubiu. E un avantaj că sîntem judecaţi în aceeaşi zi cu turcii, noi sîntem judecaţi pentru premiere, ei pentru corupţie.

În această fază judecarea se va face strict pentru dosar, fără audieri. Avem un dosar beton. Vom fi cu siguranţă pe lista echipelor la tragerea la sorţi, eu voi merge acolo", a declarat Argăseală la sportro.

Cazul Stelei va fi judecat de la orele 18:30, după cel al lui Beşiktaş.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (155)
djamorphis
djamorphis  •  21 Iunie 2013, 20:35
Postat de saviola2_8 pe 21 Iunie 2013, 20:24

:)) daca joaca in grupe, de ce nu? de abia astept sa inceapa campionatul sa merg pe stadion. Ma duc la supercupa cu lupii!

Si in preliminarii joaca tot la Bucuresti. Eu voi merge la meciurile lor, chiar sa-i sustin. Sunt echipa de-a noastra pana la urma chiar daca nu tin cu ea. Si eu sunt cu "lupii" la datorie. :))

saviola2_8
saviola2_8  •  21 Iunie 2013, 20:24
Postat de djamorphis pe 21 Iunie 2013, 20:19

Foarte corect, iar daca vrem sa vedem un meci de cupe europene in Bucuresti mergem si ii sustinem pe cei de la ASTRA, ca oricum nu au suporteri. :)))

:)) daca joaca in grupe, de ce nu? de abia astept sa inceapa campionatul sa merg pe stadion. Ma duc la supercupa cu lupii!

booba
booba  •  21 Iunie 2013, 20:21

Cica "dosar beton"?? Acelasi pe baza caruia Becali a luat 3 ani? Ala-i clar beton. Sa ia si Steoaia tot 3 ani.

Vezi toate comentariile (155)
Comentează