FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Trist

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Coman crede ca nu poate juca, dar spera sa fie macar rezerva miine seara. Cu cit se apropie mai mult revansa cu Nurnberg, cu atit devine mai clar ca Dani Coman nu poate intra intre buturi contra nemtilor! Portarul rapidist s-a pregatit luni mai mult la sala de forta si ieri inca evita plonjoanele.

Intinderea suferita la coapsa dreapta in derby-ul cu Steaua (0-0) e aproape vindecata. RMN-ul a aratat insa ca exista o mica inflamatie pe leziune. "Cel mai mare pericol ar fi ca accidentarea sa recidiveze. Recidiva inseamna o schimbare irosita si alte saptamini de inactivitate. Riscam prea mult", spunea ieri Coman, abatut. Portarului rapidist ii vine greu sa fie departe de echipa la aceasta importanta partida, care ii aduce aminte de confruntarile cu Hertha si Hamburg, de acum doua sezoane: "Mi-as dori sa fiu macar rezerva, sa stau pe banca alaturi de colegi. Decizia o vom lua impreuna in ziua meciului".

Nemtii au fixat ora
Surprinzator pentru un stadion cu nocturna, partida de miine, de pe "Giulesti", va incepe de la ora 17:00. Aceasta a fost optiunea televiziunilor germane, care detin drepturile asupra transmisiei partidei. Au decis ca Rapid - Nurnberg sa se joace mai devreme, deoarece seara vor televiza meciurile lui Bayern Munchen si Bayer Leverkusen, tot din Cupa UEFA. Giulestenii au vindut drepturile TV nemtilor pe 450.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează