FOTBAL  »  Superliga  »  TROFEUL CONCORDIA CHIAJNA

TROFEUL CONCORDIA CHIAJNA // VIDEO Steaua, Dinamo, Rapid și Concordia joacă în memoria lui Didi Prodan

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 16:07

Sala Chiajna va găzdui sâmbătă, de la ora 16:00, trofeul Concordia, la care vor participa  formațiile de oldboys ale celor de la Steaua, Dinamo, Rapid și gazda Concordia Chiajna. Fotbaliștii cu sute de meciuri în Liga 1 se reunesc în scop caritabil. 3 ani de la moartea lui Didi Prodan. 

Jucătorii celor 4 formații vor purta pe piept chipul fostului fundaș al Stelei și al echipei naționale, iar la finalul meciului câteva tricouri vor fi scoase la licitație. Banii strânși vor fi folosiți pentru acte de caritate. 

Nume grele vin la Chiajna 

Daniel Niculae, Petre Marin, Ciprian Mozacu, Daniel Iftodi și promotorul Adrian Troscenco au susținut azi o conferința de presă  și au prefațat evenimentul de sâmbătă, la care sunt așteptați cât mai mulți suporteri, dar și nume importante din fotbalul românesc.

Nicolae Dică, George Ogăraru, Vali Badea, Sorin Ghionea, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Răzvan Raț, Vasile Maftei, Florin Prunea, Erik Lincar, Marius Mitu, Florin Cernat și mulți alții vor fi prezenți la eveniment.

„Ca reprezentant al Stelei am răspuns mereu prezent la asemenea inițiative. Ne revedem cu foști colegi, foști adversari. Vrem să aducem multă lume la sală, mai ales că se joacă în memoria lui Didi Prodan"   
Petre Marin, fost  fotbalist al Stelei 

„Rapidiștii vor veni mereu la astfel de meciuri de oldboys. Mulți dintre spectatori își doresc să revadă ambiția și intensitatea cu care trăiam noi meciurile. Sperăm ca sala să fie plină"  
Daniel Niculae, fost  fotbalist la Rapid

Citește și:

Stadionul Rapidului își schimbă numele?! Arena se poate numi „Rapid-Necula Răducan” » Fostul portar, noul consilier al lui Gică Popescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează