FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Tudor e coşmarul "roş-albaştrilor" » Steaua a pierdut din nou cu 0-3, cu el la centru

Tudor i-a arătat cartonaşul galben lui Florin Constea în minutul 66, înainte ca atacantul să intre pe teren în locul lui Brandan
Tudor i-a arătat cartonaşul galben lui Florin Constea în minutul 66, înainte ca atacantul să intre pe teren în locul lui Brandan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 11:00

Arbitrul Alexandru Tudor începe să devină un adevărat coşmar pentru Steaua. "Roş-albaştrii" se află la al doilea meci consecutiv în care pierd cu 0-3, fiind arbitraţi de "centralul" bucureştean.

Ultima oară acest lucru s-a întîmplat pe 6 martie, atunci cînd steliştii, antrenaţi la acea vreme de Marius Lăcătuş, au pierdut în Ghencea în faţa Braşovului. Pînă aserară, Steaua pierduse de doar şase ori în campionat cu Tudor la centru.

Arbitrul a luat aseară cîteva decizii care au stîrnit rumoare în tribune, cea mai controversată dintre toate fiind la faza golului doi al Gazului, atunci cînd mijlocaşul medieşean Ovidiu Hoban a comis henţ. Steliştii s-au oprit, fiind convinşi că arbitrul va întrerupe jocul, însă faza a continuat, iar Bud a înscris.

Pentru prestaţia sa, Tudor a fost notat cu 5 de Gazeta Sporturilor.

Steaua a pierdut aseară la Mediaş, scor 0-3, golurile fiind marcate de Thaer Bawab, din penalty, şi Cristi Bud, de două ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
goma
goma  •  12 Septembrie 2011, 00:37

cosmarul stelistilor a fost si la urziceni cand a acordat un penalty imaginar?a mai fost un cosmar in meciul cu cfr cluj cand nu a acordat 2(doua)penalty-uri? este un cosmar general!

mateuts37
mateuts37  •  11 Septembrie 2011, 21:26

OIERUL se va reprofila pe BOI, noua echipa a Stoaiei

roxana.lucian
roxana.lucian  •  11 Septembrie 2011, 18:42

O sa-ti revina steaua ,sper sa nu mai avem parte de arbitraje cum a fost cu tudor.FORTA STEAUA

Vezi toate comentariile (14)
Comentează