FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Tudor la mijloc

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Arbitrul meciului din Banat e contestat dur de Iancu: “E stelist!”. Mititelu îi ia apărarea “centralului”.

 

Timişoara - Craiova a luat foc cu 24 de ore înainte de start. Deşi proaspăt suspendat 5 luni de Comisia de Disciplină pentru declaraţiile sale, Marian Iancu a ieşit din nou la atac şi contestă de­le­­garea bucureşteanului Alexandru Tu­dor. “Au pus un stelist să mă arbi­treze la acest meci ca să pre­gătească jocul nostru cu echipa din Ghen­cea, programat etapa viitoa­re! Nu pot să tac cînd văd ce se petrece sub nasul meu! Acest om în negru ne umple de «doliu». Ţinînd cont că jucăm contra Craiovei, arbitrii ne vor umple de roşu, galben şi albastru. La naiba să-i ia cu tot ce se întîm­plă!”, a răbufnit pre­şe­din­te­le bănă­ţean.

Patronul Craiovei, Adrian Miti­telu, i-a luat apărarea arbitrului: “A apus vremea cînd cine ţipa mai mult şi mai tare avea cîştig de cau­ză. Nu mă interesează ce spune Iancu, dar nu e corect să atacăm arbi­­trii înaintea fiecărui meci. Am ma­re încredere în Tudor, sînt mul­ţu­mit de delegarea lui. E cel mai bun arbitru de la noi!”.

“Mititelu are tratament special din partea FRF. Dacă mă gîndesc la sancţiunea pe care a primit-o Bornescu, după atacul criminal la Coroian...”
Marian Iancu preşedinte Poli Timişoara

“Iancu nu-şi poate permite nici măcar o glumă la adresa Craiovei. Această echipă e un colos în raport cu clubul pe care el îl patronează”
Adrian Mititelu patron Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  18 Aprilie 2008, 12:50

ba da ce importanti va credeti voi de la timisoara acolo, mai bine ciocu mic si vedeti-va de mediocritatea voastra....

 •  18 Aprilie 2008, 12:02

pt stelist:Timisoara e in Banat nu in Ardeal,d.o.b.i.t.o.c.u.l.e. pt decebal:nu ai inteles nimic!Nu e vorba ca va vor avantaja pe voi,ci ca ne vor umple pe noi de galbene si rosii ca sa nu putem juca cu cel mai bun 11 in meciul urmator din ghena!

 •  18 Aprilie 2008, 11:18

Dupa mizeria pe care a facut-o la Steaua-CFR, Tudor ar fi trebuit sa arbitreze pana la vara in Liga a 3-a. Probabil ca federatia il rasplateste pentru serviciile aduse.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close