FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Tudor şi Balaj, experiment cu 6 arbitri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a anunţat că Alexandru Tudor şi Cristian Balaj vor conduce cîte trei partide în Europa League în care UEFA va implementa, experimental, sistemul cu 6 arbitri. "Pe lîngă cei 4 care formau brigada, se vor adăuga doi asistenţi, dintre care unul trebuie să aibă ecuson FIFA, iar celălalt poate fi din prima ligă", a explicat Avram. Asistenţii suplimentari vor fi plasaţi în spatele liniilor porţii pentru a observa evenimentele din suprafeţele de pedeapsă. (Dan Udrea)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  02 Septembrie 2009, 11:33

Atat Tudor, cat si Balaj sunt ideali pentru statul in spatele portii; ar trebui numai ca in cazul lui Dinamo, sa aiba ocazia sa le si bage mingea in poarta, cum au facut-o adesea din teren. Acest Avram este un netrebnic mai mare decat Costica Valcea si Craciunescu la un loc; poate cu adaugarea lui Porumboiu sa fie surpasat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează