FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Turcu: "Becali pleacă mai repede mîine din Groapă, nu va suporta umilinţa" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a prefaţat derby-ul cu Steaua de mîine, fiind de părere că alb-roşiii se pot impune în faţa marii rivale.

Turcu l-a ironizat la Fanatik Show, pe Digisport, pe patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali, despre care spune că va părăsi stadionul înainte de fluierul de final pentru că nu va suporta ca echipa sa să fie umilită.

"E un interes extraordinar pentru acest meci, fanii noştri vor lua cu asalt stadionul. La anul sperăm să jucăm returul pe stadionul Naţional, cel mai bine ar fi să evoluăm acolo. Cred că sînt 25.000-30.000 de cereri de tichete! Ne aşteaptă un meci de 6 puncte, am încredere în băieţi mai ales dacă mă gîndesc la modul în care am jucat cu CFR Cluj.

Ne-am pregătit bine în pauza de iarnă, stăm excelent din punct de vedere fizic şi am fost în stare să legăm 14-15 pase, în timp ce Clujul abia reuşea să recupereze. Cred în victorie, indiferent de rezultatul de mîine, totul se joacă pînă în ultima etapă. Orgoliile sînt imense, pentru noi o victorie cu Steaua ar însemna mai mult decît un titlu de campioană.

Becali probabil că va pleca de la stadion cu 10 minute înainte de final, el nu prea suportă să fie umilit. Cînd era tînăr, era dinamovist, aşa am înţeles de la prietenii lui", a spus Turcu la Fanatik Show, pe Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  17 Martie 2010, 11:02

turcu a ajuns la nivelul masim de inteligenta pentru un "caine", ma-sa e mama omida sau e cu capul in nori si citeste in stele....vai mama lui

doru5
doru5  •  16 Martie 2010, 22:14

Ar trebui sa taca si becali , si turcu si borcea , nu de alta dar ei isi bat joc de cele mai importante echipe ale fotbalului romanesc. Cu patroni gen Paskany sauu Bucsaru , amandoua echipele ar avea performante in Europa , asa le ramane ******* sa vb inaintea unui derby care din cauza lor tinde sa devina derby de locurile 4-5. Cam la asa ceva se va ajunge daca nu dispar astia de la echipe!

 •  16 Martie 2010, 21:29

gigi oieru nu va fi fericit miercuri, si nici ;sakira'''cel ce va castiga va fi, unguru de la cluj si iancu jianu de la timisoara

Vezi toate comentariile (10)
Comentează