FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - FC BRAŞOV 0-2

Turcu: "Dacă eram în locul lui Rednic, îmi dădeam imediat demisia!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Vasile Turcu, acţionarul lui Dinamo, spune că în locul lui Mircea Rednic şi-ar fi dat demisia imediat. Acesta a mai dezvăluit faptul că Rednic poate fi dat afară fără să primească bani de la club, neavînd nici o clauză în acest sens.

"Noi mergem pe onoare, noi nu am demis pe nimeni niciodată. Mircea Rednic a avut trei obiective şi nu a îndeplinit nici unul, ce să mai facă la Dinamo? Dacă eram în locul lui, îmi dădeam imediat demisia. Eu nu mai am încredere şi nu mai bag bani dacă nu se schimbă lucrurile la echipă. Rednic nu are nici o clauză, nu ia bani dacă îl dăm afară.", a spus Vasile Turcu la GSP TV.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (12)
 •  02 Iunie 2009, 17:39

turcu si fotbalul Mai turcule...stau si ma minunez..cum ai putut sa faci tu rost de atatia bani si sa devii milionar in euro..?dupa cum se vede nu prea te duce capul..esti chiar tupeist..si lipsit de caracter...pai de trei zile te iei de rednic si nu te potolesti..tu chiar nu vezi ca omul asta nu te baga in seama? e rusine de rusinea ta?tu chiar nu ai pe nimeni pe langa tine sa-ti spuna sa te opresti??tu chiar nu vezi cate ineptii poti scoate? pune mana si citeste can-can...si vezi acolo cate p

 •  02 Iunie 2009, 17:16

Muc, vezi ca ai inceput sa-l copiezi pe fecali, cu vrajeala asta ca antrenorul nu este dat afara, ci isi da demisia de onoare. Echipa voastra de 1 leu nu merita sa mearga nici in Intertoto. Cand spun echipa de un leu nu vorbesc numai de ratatii din teren si de pe banca, ci si la gunoaiele aflate in latrina numita, tribuna oficiala din Stefan cel Mare, si care se striga intre ei actionari. Jenant.

 •  02 Iunie 2009, 17:12

nu imi place de rednic ca om DAR este antrenor si a dovedit acest lucru dar cand pitici ca turcu ii submineaza autoritatea in fata jucatorilor ce poate sa faca?/vezi cazul tamas torje etc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează