FOTBAL  »  Superliga  »  TURCU NEAGĂ

Turcu: "Dănciulescu nu pleacă!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Ionel Dănciulescu nu va pleca de la Dinamo Bucureşti, a declarat astăzi acţionarul "cîinilor", Vasile Turcu, scrie dinamovisti.ro.

La finalul partidei Dinamo - Litex Lovech (2-5) , oficialul roş-albilor a negat posibilitatea despărţirii de atacantul Ionel Dănciulescu, care astăzi a reuşit un gol şi o pasă de gol:

"Dănciulescu nu pleacă nicăieri! Dacă pleca, credeţi că mai intra astăzi? El rămîne la noi, vor pleca alţi jucători, cărora le căutăm echipe"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  11 Februarie 2008, 14:09

dak pleaca danciu cine o sa mai joace?turcule nu-i da drumu k fara el echipa e moarta e cel mai bun cher dak are o varsta.

 •  10 Februarie 2008, 20:34

ce ma linistesc minciunile lui turcu .ha ha ha

 •  10 Februarie 2008, 19:56

sunteti de toata rusinea cu echipa asta nu prindeti nici cupa uefa. rusine sa va fie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează