FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Turcu: "Ilie, tu eşti cu Dinamo" / Dumitrescu: "Nici de 1 aprilie nu e bună gluma asta" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu l-a luat peste picior pe ex-stelistul Ilie Dumitrescu anunţînd că acesta "nu mai are nici o treabă cu Steaua, e dinamovist".

"Ilie, tu eşti cu Dinamo, nu mai ai treabă cu Steaua", i-a spus Vasile Turcu lui Ilie Dumitrescu la Fanatik Show, pe DigiSport. Replica a venit prompt: "Gluma asta nu e bună nici pe 1 aprilie. Niciodată nu voi fi antrenor la Dinamo! Sînt crescut în spiritul Stelei".

Acţionarul dinamovist a continuat tirul ironiilor: "Dacă îţi dau două milioane de euro, ştii cum alergi prin Ştefan cel Mare?".

"Asta nu se va întîmpla niciodată, vă faceţi iluzii", a conchis fostul internaţional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  30 Martie 2010, 11:53

Boanghina asta chiar crede ca daca gloata se uita la banii lui cu gura cascata, poate cumpara orice! Bidineaua si-a marit-o, dar creier nu primeste pt. toti banii din lume! Unde esti tu Tepes Doamne!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Martie 2010, 00:49

Asta mic si negru de cand a mai castigat cativa cm e pe toate posturile, are pareri in toate domeniile, etc. Oare cand o sa vedem si noi un pic de profesionalism la asa-zisii "jurnalisti" si nu vor mai fi promovate toate non-valorile tip turcu, becali, borcea si altii ca ei ?

aatreyu
aatreyu  •  29 Martie 2010, 23:54

pe langa ca n are banii astia.... oricum ar fi si mai prost sa i dea lui ilie dumitrescu care si el stie ca nu face atat.... ii doresc succes si mi as dori sa incerce si el steaua la un moment dat... cand se vor mai limpezi apele... acum in niciun caz sa si bata joc becali si de el.... macar stoichita e batran si blazat....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează