FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "Nu mai dau bani la Dinamo, ori pleacă Prunea, ori eu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vaslie Turcu este extrem de nemulţumit de aducerea lui Florin Prunea în staff-ul lui Dinamo şi spune că nu va mai finanţa echipa dacă managerul sportiv al roş-albilor nu va fi destituit.

"Domnul Nicolae Badea mi-a spus că nu va renunţa niciodată la un partener pentru un angajat. Şi văd că totuşi a fost adus Prunea. Nu mai dau nici un ban la Dinamo, mai ales că Prunea m-a contrat după ce am spus despre Dolha. Ori pleacă Prunea, ori eu", a declarat Vasile Turcu la Fanatik Show pe DigiSport.

"E problema domnului Turcu dacă mai dă sau nu vreun ban la echipă. L-a atacat frontal pe Dolha. Dacă tata ar fi dat acea declaraţie, i-aş fi răspuns la fel! E un jucător al lui Dinamo, nu poate fi atacat în acest fel", a declarat Florin Prunea la Premium Liga pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
 •  30 Martie 2010, 13:20

In cazul de fata sunt alaturi de Florin Prunea, care se dovedeste a fi un adevarat manager.Chiar daca Dolha este un portar foarte slab, nu trebuie jignit in asa fel in mod oficial. Aceste interventii ale unei "aratari" ajunse in mod regretabil in conducerea FC DINAMO aduce mari prejudicii imaginii clubului.Nici nu se pune problema sa alegem. Punea a pus osul pentru Dinamo, pe cand "aratarea" ne face de rasul lumii.

 •  30 Martie 2010, 11:15

O operatie la creier de ce nu-ti faci, albule?

 •  30 Martie 2010, 11:08
Postat de williamfaulkner pe 29 Martie 2010, 23:48

Mai, dar ce analfabeti sunt dinamovistii care comenteaza pe aici. Croiti dupa asemanarea lui Turcu, ai zice. Si ai echipei.

Daca ai avea ceva in capsor, ai ride singur de cum poti stilci limba romana! Cica turcu nu e turc destul pina nu e si fudul! Lasa-ne flacaias cu ale noastre si du-te la treburile tale! Aici e Dinamo si n-ai luat admiterea!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează