FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "Nu sunt supărat pe Rednic, nu am nici o problemă să lucrez din nou cu el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat, sâmbătă, agenţiei NewsIn, că nu mai este supărat pe Mircea Rednic, deşi în ultimul timp cei doi s-au atacat virulent, şi nu excude ca pe viitor să colaboreze din nou cu tehnicianul dinamovist.

"Nu am fost supărat pe Cristi Borcea că i-a luat apărarea lui Mircea Rednic. Nu sunt supărat nici pe Rednic, nu am nici o problemă să lucrez din nou cu el. Are o datorie la mine de vreo doi ani, însă cred că o va achita până la urmă. Dacă el se va întoarce la Dinamo, îi doresc succes.

Am fost toţi foarte supăraţi şi de aici au ieşit acele vorbe. Şi eu, şi el am greşit. Sunt dispus să mă întâlnesc cu el, să stăm la o masă şi să vorbim şi să punem lucrurile la punct", a spus Vasile Turcu.

După ce Dinamo a ratat toate obiectivele în acest sezon, acţionarul Vasile Turcu l-a atacat dur pe tehnicianul Mircea Rednic şi i-a cerut acestuia să-şi dea demisia, reproşându-i în special modul de pregătire al echipei şi gestionarea defectuasă a relaţiei cu jucătorii.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  20 Iunie 2009, 16:21

va scuipati si apo va lingeti ca la romani in locul lui Rednic a-si pleca impuscat de la Dinamo si dun Romania mergi in Belgia la civilizatie nu te lasa mancat de cancerul romanesc lasa banii sunt lucruri mai importante in viata ca onoarea si bunul simt.....

shpagasin
shpagasin  •  20 Iunie 2009, 16:08

Pacat de circul de pana acum, insa asa trebuie procedat, toti trebuie sa trageti in aceeasi directie.

 •  20 Iunie 2009, 15:44

deci toate minunea a durat 3 zile :))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează