FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

U Cluj vrea să le ia fața dinamoviștilor pentru transferul lui Grozav » Conducerea confirmă: "Vorbim de două săptămâni"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 14:52

Gicu Grozav e în tratative avansate cu Dinamo, însă pe fir a intrat și formația divizionară Universitatea Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul ardelenilor, susține că discută cu Grozav și că-l așteaptă la U Cluj pe atacantul în vârstă de 27 de ani care a mai evoluat pentru "șepcile roșii" în sezonul 2011-2012.

"Oricând ne-ar interesa un astfel de jucător. El s-a simţit bine la acest club. Dacă nu ar găsi o variantă foarte bună, eu cred că şi-ar dori să vină la Universitatea. Am discutat cu el, sunt deja două săptămâni de când ţin legătura şi sper ca ceva să se întâmple să vină la Universitatea. El încă mai poate juca la echipa naţională. Orice echipă din Liga 1 şi-l doreşte. Greu să se realizeze acest transfer, dar eu îl aştept.

Grozav, alături de Goga şi Gavra ar fi o tripletă de Liga 1. Ar face spectacol. Nu s-ar mai pune problema victoriei, sunt jucători care fac diferenţa. Ar fi GGG (n.r. - posibilul atac format din Grozav, Goga, Gavra) . Poate mă aude şi mă sună. Un an de zile să vină să pună umărul la promovare şi apoi îi dăm drumul", a spus Sabău, conform Prosport.

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație! Gicu Grozav, mai aproape ca oricând de Dinamo » Claudiu Niculescu l-a convins + Prima reacție a fotbalistului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează