Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 14:41 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:12

Mijlocașul Alex Cîmpanu, 23 de ani, este împrumutat în acest sezon de la Craiova la Cluj Napoca și vede ”Șepcile roșii” în top 6. Fotbalistul a dezvăluit că este motivat zi de zi de fetița lui, în vârstă de doar un an și 3 luni

U Cluj continuă să surprindă în toamna 2023. A pornit nesigur în campionat, și-a revenit sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău ajungând până la granița play-off-ului, dar duminică, pe Cluj Arena, după ce a deschis scorul cu FC Voluntari, a pierdut surprinzător, 1-2, cu ilfovenii.

Ioan Ovidiu Sabău a câștigat pentru prima dată titlul de „Antrenorul lunii”: „Mă simt onorat și este o satisfacție pentru mine”
CEI MAI BUNI
Ioan Ovidiu Sabău a câștigat pentru prima dată titlul de „Antrenorul lunii”: „Mă simt onorat și este o satisfacție pentru mine”

Totuși, jucătorii ardelenilor nu sunt descumpăniți, cum și fanii au trecut relativ repede peste eșecul din week-end, venit la capătul unei serii de opt partide consecutive fără înfrângere, în Liga 1 și în Cupa României.

Cum decurge viața lui Alex Cîmpanu la Cluj Napoca: „Pe mulți i-am avut colegi și înainte”

Alex Cîmpanu, 23 de ani, este împrumutat de Universitatea Craiova la U Cluj și s-a impus în ultimele săptămâni în formula de start.

"Gândul meu cu U Cluj este să ne calificăm în play-off, să jucăm cu echipele de top din România, sper să reușim. Eu cred că e un obiectiv realizabil. Am tras aceeași concluzie, am ajuns la un numitor comun asupra intențiilor, sper să reușim.

M-am adaptat repede și bine, mulți colegi actuali i-am avut colegi și-n trecut. Mă simt foarte bine. Sincer, nu mă gândesc ce va fi din vară încolo. Eu sunt jucătorul Universității Craiova, vom vedea ce decizii vor lua cei de acolo, cei de aici", a declarat fotbalistul într-un interviu acordat GSP.ro.

Am venit de la un club de tradiție la un altul de tradiție. Suporterii Universității Craiova sunt minunați, chiar țineau la mine, le-a părut rău că am plecat împrumut un sezon. Și Clujul face o atmosferă incredibilă, am văzut la derby-ul cu CFR.

- Alex Cîmpanu, mijlocaș U Cluj

Proaspăt tătic, Alex Cîmpanu motivat de fetiță: „E cea mai frumoasă viață!”

"Cel mai important lucru pentru care joc fotbal este acum familia. Copilul meu, Celine Nicole (n.red un an și 3 luni), este motivul pentru care mă zbat, fac tot ceea ce fac pentru a-i face toate poftele. Mă responsabilizează, nu mai am gânduri de copil, să te distrezi, e viața mult mai profesionistă, să zic așa. Sunt doar antrenamente și apoi timp cu familia, cu copilul. E cea mai frumoasă viață! Mi s-a schimbat viața radical", a explicat tânărul mijlocaș.

Țelul meu este să ajung într-un campionat mare din Europa, să mă impun, să ajung cât mai repede la echipa națională. Vreau să demonstrez ceea ce pot. Mulți nu au avut încredere în mine, nu pricep de ce, vreau să le arăt că merit mult mai mult de atât.

- Alex Cîmpanu, mijlocaș U Cluj

Ce echipe vede Alex Cîmpanu favorite la titlu

Lupta la vârf este foarte strânsă în actuala ediție. Momentan, până la meciul celor de la CFR Cluj în deplasare cu Hermannstadt, FCSB e pe primul loc cu 31 de puncte, locul 2 echipa din Gruia cu 30 de puncte, pe 3 Rapid cu 29 de puncte. CSU Craiova este pe 4 cu 23 de puncte.

"Cei mai puternici par cei de la FCSB, dar și cei de la CFR Cluj vin ușor, ușor din spate, echipe ce se bat an de an la titlu. Craiova are echipă bună. Chiar nu știu ce ar trebui oltenilor ca să ia titlul. Și când eram eu acolo, erau fluctuațiile de rezultate. Băteam, apoi mai pierdeam, cred că constanța, nu știu...

Nu cred că e vorba de superficialitate. Poate că e vorba de puțină relaxare după o serie în care învingeam și eram bine. Poate că nu mai e concentrare și luciditate în fața porții. Nimeni nu crede că meciul e ușor, dar, poate, în anumite momente ale jocului, se tratează mai relaxat fazele. Într-o echipă dacă nu sunt toți 11 capacitați sută la sută și sunt doar 6-7 atunci nu prea ai cum să câștigi. Îi știu pe toți de la Craiova, cunosc vestiarul, toată lumea era focusată să câștige meci de meci", a declarat Cîmpanu.

VIDEO Alexandru Cîmpanu: „Mă simt foarte bine aici, nu mă gândesc încă la vară, vreau doar să fiu sănătos”

Citește și alte știri:

CEI MAI BUNI Dan Nistor, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Mă simt la a doua tinerețe! Extraordinar”

S-a creionat „lista neagră” de la Dinamo: pleacă jucătorii care au urcat cu echipa din Liga 2! Ce urmează, cine va sosi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”