FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Panduru se ia de căpitanul Universității Craiova: „De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat?”

Basarab Panduru +4   FOTO
Basarab Panduru

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 07:36 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 07:37

Basarab Panduru l-a criticat pe Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova, pentru că la faza golului primit de olteni cu U Cluj, 1-1, fundașul stânga a reclamat o presupusă eroare de arbitraj a „centralului” Iulian Călin în loc să se concentreze pe cum trebuia să se apere. 

Oltenii au condus vreme de 60 de minute pe Cluj Arena, dar s-au văzut egalați în minutul 90+1, atunci când Dan Nistor a reușit să-l învingă pe Laurențiu Popescu. La această fază, Bancu a cerut henț la Silaghi.

Bon, discurs dur după 1-1 pe Cluj Arena: „Ne-am bătut joc! Suntem mai constanți în declarații decât pe teren”
U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1
Bon, discurs dur după 1-1 pe Cluj Arena: „Ne-am bătut joc! Suntem mai constanți în declarații decât pe teren”

Basarab Panduru, mesaj pentru Nicușor Bancu: „Nu ridici mâna, aperi mingea”

„Tu în ziua de azi nu ai de ce să fii cu mâna pe sus și să ceri ceva, când există VAR. Nu dă nimeni nimic că ridici tu mâna, există VAR şi nu-ţi dă nimeni. 

În fracţiunea aia de secundă te puteai duce în blocaj. De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat? Te duci să aperi mingea, nu ridici mâna”, a precizat Panduru, conform orangesport.ro

Nicușor Bancu acuză arbitrajul: „Am văzut henț la golul lor! VAR-ul nu intervine niciodată pentru Craiova”

La finalul partidei, căpitanul alb-albaștrilor, Nicușor Bancu, a dat vina pe coechipierii care au ratat ocazii mari la 0-1, printre care Markovic și Koljic, pentru faptul că ardelenii au egalat. Bancu s-a plâns și de arbitraj, reclamând un henț la golul gazdelor.

„A doua repriză au controlat jocul. Iar ne-am retras, i-am lăsat să domine partida. A fost greșeala noastră, asta ne-a costat. În prima repriză puteam marca prin Markovic pentru 2-0, și în a doua prin Koljic.

La golul lor, din ce am văzut, a fost henț. Poate n-am văzut eu bine. Ca de obicei, VAR-ul nu vrea să se uite niciodată când e vorba despre Craiova. Doar contra noastră se dă. Sper ca acest punct să ne ajute.

Panduru se ia de căpitanul Universității Craiova: „De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat?”
Mingea cade pe lângă brațul lui Silaghi înainte de a fi deviată și a ajunge la Nistor

Cele mai mari ocazii le-am avut noi, trebuia să facem 2-0 și alta ar fi fost situația acum, în vestiar și față de suporteri.

Nu mai vreau să vorbesc despre arbitraj, să o facă cei din conducere, eu trebuie să-mi fac treaba pe teren. Au fost faze controversate, dar trebuia să facem noi 2-0 și nu se mai ajungea să vorbim despre arbitraj”, a comentat fundașul stânga la Prima  Sport.

Nu știu ce să zic, probabil au crezut că vor marca. Probabil au fost relaxați. Cu siguranță au vrut să marcheze, dar acest lucru a dus la egalarea celor de la U Cluj și suntem foarte supărați.

 - Nicușor Bancu, căpitan CSU Craiova, despre ratările lui Markovic și Koljic

Hențul reclamat de Nicușor Bancu

Ce s-a întâmplat la faza golului înscris de U Cluj? Bancu a respins cu genunchiul o minge lansată înalt, iar balonul l-a șters pe braț pe Silaghi, cel care încerca să-l incomodeze pe căpitanul Craiovei.

Mingea a ajuns la Dan Nistor, care a finalizat cu o execuție din prima.

Panduru se ia de căpitanul Universității Craiova: „De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat?”
Mingea îl șterge pe braț pe Silaghi înainte să ajungă la marcatorul Dan Nistor. Iulian Dima și Andrei Moroiță au fost în camera VAR

Tot despre U Cluj - CSU Craiova:

Mijlocașul Universității Craiova, concluzii după egalul cu U Cluj: „Echitabil” + „Ne-a surprins plecarea domnului Reghecampf”

Nistor, declarație de dragoste pentru un adversar de la Craiova: „Îi spun că îl iubesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
legio.sud
legio.sud  •  24 Septembrie 2023, 19:29
Postat de Nea.Marin pe 24 Septembrie 2023, 11:00

*** BancuL este bevardul Nationalei.

Fraiere aceiași fază a fost acum trei minute în careul petrolului și arbitrul a mers la VAR și a anulat golulu Sibiului … deci Bancu avea dreptate că Univ. Craiova este executată de arbitrii !

observator_federal
observator_federal  •  24 Septembrie 2023, 12:09

În repriza a doua clujenii au ieșit "montați" de la cabine - nu știm ce le-o fi spus Sabău... Dar și mai montat a ișit arbitrul Călin - mă gândesc că i-o fi spus la pauză vreun binevoior "Fraiere! tu chiar nu vezi la ce meciuri pe afară sunt delegați arbitrii "disciplinați"?? - așa că a fluierat faulturi doar pentru clujeni, le-a oferit câteva lovituri libere, le-a dat exigent cartonașe și eliminare craiovenilor, a prelungit 7 minute și... și dacă era nevoie cred că da și penalty pentru gazde. Încă un arbitru "s-a dat pe brazdă", e bun!!

Nea.Marin
Nea.Marin  •  24 Septembrie 2023, 11:00

*** BancuL este bevardul Nationalei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează