FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Erik Lincar așteaptă un superatacant la U Cluj! Fostul vârf al lui FCSB a fost la meciul cu Craiova: „Am vorbit cu el”

Erik Lincar
Foto: Imago +7   FOTO
Erik Lincar Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 20:35 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 21:37

U Cluj și CSU Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, în cel de-al treilea meci al zilei din Liga 1. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul ardelenilor, a oferit primele reacții după un nou rezultat pozitiv reușit de „șepcile roșii”. 

„Sunt nemulțumit de rezultatul celor două jocuri. Egalul nu reprezintă prea multă satisfacție. Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere în posibilitățile lor. 

Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere. Cred că am demonstrat în primele două jocuri. Trebuie să rămânem serioși și, pe viitor, poate vom juca prost și vom câștiga trei puncte. 

Nu există vreo rețetă, e încrederea pe care le-o dau și eu. În perioada de pregătire, am văzut echipele din Vest cum joacă. Dacă nu vom reuși, în fotbalul românesc, să fim mai curajoși, să formăm jucătorii astfel, nu vom avea câștig de cauză în viitor”, a declarat Erik Lincar la Orange Sport.

FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/FCUCluj
FOTO: facebook.com/FCUCluj
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
+3 FOTO

Erik Lincar, despre posibilul transfer al lui Rusescu: „Am vorbit cu el!”

Acesta a dezvăluit că U Cluj negociază aducerea lui Raul Rusescu, atacantul chiar fiind în tribunele arenei din Mediaș la meciul cu oltenii. 

Rusescu, 34 de ani, e jucător liber, după ce a terminat contractul cu Lamezia (Italia, liga 4). Momentan are o cotă de piață de 100.000 de euro.

„Am vorbit cu Raul Rusescu după joc. Noi țintim să mai aducem 2-3 jucători. Eu sunt mulțumit de lot și cred că, dacă vom păstra aceeași determinare, vom reuși să și câștigăm”, a mai precizat antrenorul. 

5 trofeeare Rusescu în Liga 1: un titlu cu Urziceni, 2 titluri cu FCSB, o Cupă a României și o Cupă a Ligii cu FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Adrian Mititelu, atac furibund la adresa lui Gino Iorgulescu: „Primeşte anual 300.000 de euro, nefiind în stare să rezolve o problemă minoră”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Adrian Mititelu, atac furibund la adresa lui Gino Iorgulescu: „Primeşte anual 300.000 de euro, nefiind în stare să rezolve o problemă minoră”
A dispărut Tavi Popescu! Decizia lui Toni Petrea în cazul puștiului-minune intrat în malaxorul lui Becali
RAPID - FCSB
A dispărut Tavi Popescu! Decizia lui Toni Petrea în cazul puștiului-minune intrat în malaxorul lui Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
Alex1965
Alex1965  •  25 Iulie 2022, 13:24

Pai cu Rusescu vreti voi sa faceti performanta?Voi nu vedeti ca nu il mai vrea nimeni de bun ce este.Am vazut ca in titlu se spune ca vine un superatacant.Sper ca este o gluma nu.Sau o gluma de atacant mai bine spus.

Alex1965
Alex1965  •  25 Iulie 2022, 13:22

Pai cu Rusescu vreti voi sa faceti performanta?Voi nu vedeti ca nu il mai vrea nimeni de bun ce este.

gazistu
gazistu  •  25 Iulie 2022, 12:51

HAIDE U!!! ... te vad continuatoarea Gaz Metan Medias... odata ca aveti 7 fosti fotbalisti de la GAZU (Romeo, Fl ilie, Parvulescu, Dobrescu, I Filip, Ov Bic si Ely Fernandes) , + jucati "acasa" la Medias :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează