FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1

Adrian Mititelu, atac furibund la adresa lui Gino Iorgulescu: „Primeşte anual 300.000 de euro, nefiind în stare să rezolve o problemă minoră”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 20:17 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 20:38

FCU Craiova s-a impus cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci excelent făcut de formația lui Marius Croitoru. Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a avut o reacție nervoasă la adresa Ligii Profesioniste pentru ora la care a fost programată partida. 

Meciul dintre cele două echipe s-a disputat de la ora 16:00, la ora jocului fiind aproape 40 de grade la Craiova. Adrian Mititelu dă vina pe șeful LPF, Gino Iorgulescu, pentru programarea meciului și îi cere demisia acestuia pentru faptul că nu a pus partida la ora 21:30, în același timp cu Rapid - FCSB.

Adrian Mititelu jr, în culmea fericirii după ce FCU Craiova a învins CFR: „Lecție de fotbal!”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Adrian Mititelu jr, în culmea fericirii după ce FCU Craiova a învins CFR: „Lecție de fotbal!”

„Vina este a Ligii Profesioniste de Fotbal. Nu a reuşit să se impună în faţa celor care au drepturile TV. Noi înţelegem că sunt nişte bani acolo, dar se lasă de înţeles că televiziunile ne fac un favor că ne dau nouă nişte bani. Nu este adevărat! Noi le facem nişte servicii, le vindem un produs şi ei fac audienţe. 

Mi se pare inuman şi de neînchipuit că Liga nu poate pune două meciuri la aceeaşi oră, într-o perioadă teribilă din an. Nu puteam face o excepţie acum? Era simplu dacă Liga şi televiziunile ajungeau la un compromis. Eu nu înţeleg de ce domnul Gino Iorgulescu primeşte anual 300.000 de euro, eu bag milioane în fotbal, el stând acolo la Ligă, nefiind în stare să rezolve o problemă minoră. Am înţeles că Liga mănâncă 4 milioane pe an. 

Nu ar fi mai bune la cluburi? Ne-ar trebui o Ligă cu 3 angajaţi. Dacă ei nu pot negocia. E o activitate care satisface interesele unui grup restrâns. Cât timp nu poţi scoate un meci de la ora 16:00, în plină caniculă, Liga nu îşi justifică rolul. Pentru ăia 300.000 de euro, rezolvă şi tu o problemă minoră”, a declarat Adrian Mititelu potrivit as.ro. 

Citește alte știri din Liga 1:

Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova
Crăciunescu reclamă o decizie din Sepsi - FC Argeș: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă”
SEPSI - FC ARGEȘ 4-0
Crăciunescu reclamă o decizie din Sepsi - FC Argeș: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
houri.10
houri.10  •  25 Iulie 2022, 15:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tivireli
tivireli  •  25 Iulie 2022, 14:10
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 24 Iulie 2022, 22:45

Ce sapca indecenta are.

Tu săracul de tine, nici ce este o șapcă nu știi.

tivireli
tivireli  •  25 Iulie 2022, 14:09

Omule, schimba poza si numele lui Dobrin, ca iți bați joc de un „zeu” al fotbalului. Tu un nimik, ți-ai permis asa ceva? Să te folosești și in același timp să terfelești imaginea acestui zeu al fotbalului?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează