FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

EXCLUSIV „Frații” de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mână în luptă: „Orice loc mai sus aduce un venit în plus la bugetul clubului”

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 13:54 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 14:40

U Cluj transmite public că nu a renunțat la ideea barajului pentru cupele europene, în plus existând beneficii financiare pentru fiecare poziție din clasament, diferență de aproximativ 140.000 de euro de la un loc la altul. Oficialii „Șepcilor roșii” anunță un meci total sâmbătă, de la ora 20:00, cu Dinamo, pe malul Someșului

Dinamo este pe marginea prăpastiei și cu un picior în aer cu două etape înaintea finalului campionatului. „Câinii" se deplasează sâmbătă, de la ora 20:00, la Cluj Napoca pentru meciul cu U, apoi urmează ultima rundă, cu UTA lui Mircea Rednic, pe teren propriu.

Suporterii au prins din nou curaj după ce arădenii au învins în Copou, 2-0 pe Poli Iași, sunt de părere că formația lui Zeljko Kopic se poate impune în ultimele două etape.

Sunt și voci în fotbalul autohton, „zgomotul de fond" cum era caracterizarea plastică enunțată din birourile clubului din centrul Capitalei, care susțin că Dinamo nu va avea parte de o opoziție forte din partea celor de la U și de la UTA, "frații" de la Cluj (cele două galerii fiind înfrățite), respectiv Mircea Rednic.

Aproximativ aceleași păreri care o dădeau pe Dinamo învingătoare certă cu FC Voluntari, scor 1-1, vinerea trecută, în urma unor scenarii multiple ce nu s-au adeverit.

2022este anul în care Dinamo a retrogradat în premieră, după dubla de baraj cu U Cluj (0-2, 1-1)

Omul care a umilit-o pe Dinamo speră într-o salvare de zile mari a „câinilor”: „Un antrenor român era mai nimerit” + Cum i-a „încins” pe unii jucători care au ajuns campioni
DINAMO
Omul care a umilit-o pe Dinamo speră într-o salvare de zile mari a „câinilor”: „Un antrenor român era mai nimerit” + Cum i-a „încins” pe unii jucători care au ajuns campioni

U Cluj are motivație financiară: 140.000 de euro în plus pentru fiecare loc mai sus în clasament

U Cluj este următoarea adversară a roș-albilor. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău nu trece prin cea mai fericită perioadă din campionat, după ce a fost și eliminată din Cupa României.

Ardelenii au o singură victorie, cu Poli Iași (1-0), în ultimele cinci meciuri oficiale, în rest patru eșecuri. În afara presiunii exercitate de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, care este tot mai nemulțumit de evoluția unor fotbaliști, cei de la U Cluj au transmis că au și motivație financiară pe final de sezon.

Practic, fiecare loc mai sus în clasament asigură un bonus de 140.000 de euro din drepturile TV. Echivalentul unui buget lunar de salarii, aproximativ. În ciuda relațiilor dintre galerii, cei de la U Cluj au transmis că nu vor face act de prezență cu Dinamo înainte de Paște.

4puncte a câștigat U Cluj în sezonul regulat în dubla cu Dinamo, foștii jucători ai roș-albilor, Nistor - gol și Daniel Popa - assist, semnând victoria ardelenilor în decembrie la Arcul de Triumf

U Cluj se gândește și la barajul pentru cupele europene

"Campionatul nu s-a încheiat, cine transmite astfel de mesaje sau gândește astfel greșește. Atât cu Dinamo, cât și cu Voluntari ne vom juca șansele și ne vom lupta pentru toate cele 3 puncte. Mai sunt două meciuri, două etape care vor stabili ierarhia finală.

Orice loc câștigat în clasament aduce un venit în plus la bugetul clubului, așa că este evident că vom lupta până la final, indiferent de adversar. Bineînțeles, este și oportunitatea acelor meciuri de baraj pentru Europa, pe care ne dorim să le jucăm", a declarat Mihai Moga, brand manager al U Cluj, pentru GSP.ro.

U Cluj a aplicat pentru licența de cupele europene, a primit mesaj pozitiv că este eligibilă.

Secretele antrenorului lunii în ancheta GSP, Neluțu Sabău: „Preocuparea mea este să ridic nivelul acestui club. Eu cred că am creat un grup frumos aici”

Citește și alte știri:

Nelu Varga nu mai are răbdare! Dan Petrescu revine la CFR Cluj de acum

EXCLUSIV Gigi Becali înțeles de ce se bagă la echipă, la FCSB: „E jucăria lui. Și la cluburile mari se face la fel, dar acolo se pune batista pe țambal”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
JohnParpalache
JohnParpalache  •  30 Aprilie 2024, 09:53
Postat de Extraterestrul_2023 pe 29 Aprilie 2024, 21:51

Pe U Cluj nu ii ajuta nimeni la necaz ! Nistor si POpa au fost dati afara de la Dinamo ca niste masele stricate , desi au mancat o paine de acolo , Sabau la fel a mers la Dinamo tocmai sa ajute U Cluj sa ramana in Liga 1 - tin minte ca in locul lui au venit jucatori de top atunci de la Dinamo ! valoarea jucatorilor momentan e prea slaba la Dinamo - asta e un adevar incontestabil , nu vezi nimic pozitiv la echipa cum vezi la celelalte - Voluntari, Botosani,FCU Craiova- Dinamo doar cu relatii si influenta mai ramane in Liga 1 - chiar si a galeriilor - toata lumea doreste sa bata Dinamo !

Din cauza lui Dinu și a„mâncatoriilor”lui- mulți fotbaliști reprezentativi-Sabau,Viorel Moldovan,Dorinel Munteanu,Lupu-l-au urmat pe Mircea Lucescu-(cel cu„vorba dulce”)-și au devenit rapidiști (sau steliști ca Dorinel Munteanu) și nu le mai pasa de Dinamo!

JohnParpalache
JohnParpalache  •  30 Aprilie 2024, 09:46

„Frații”de la„U”Cluj mai bine jucau pe cinstite cu Craiova lu Mititelu,nu simulau jocul!

creeperno534
creeperno534  •  29 Aprilie 2024, 22:51

Dinamo trebuie sa castige pe bune, deoarece nu exista echipe prietenoase, toate vor Dinamo in B

Vezi toate comentariile (5)
Comentează