FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - U CLUJ

La U Cluj se vorbește tot mai insistent despre play-off: „Ne simțim puternici”. Cui i se va acorda atenție specială la meciul cu Farul

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 16:45 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 16:54

Bogdan Mitrea, 36 de ani, speră ca U Cluj să bifeze cel puțin un punct sâmbătă seară pe terenul Farului. Fostul golgeter de sub comanda lui Gică Hagi a mărturisit că ”Șepcile roșii” trebuie să-i acorde atenție deosebită lui Constantin Budescu (34 de ani)

U Cluj este în formă înaintea duelului cu campioana en titre, Farul, la Ovidiu, bifând o serie de 5 meciuri consecutive fără eșec, patru în campionat, unul în Cupă, trei victorii și două remize. Jucătorii vorbesc de calificarea în play-off, iar mâine seară, sâmbătă, de la ora 21:45, se vor confrunta cu Farul lui Gheorghe Hagi.

Bogdan Mitrea despre pericolul ce poate fi creat de Constantin Budescu: ”E greu să-i citești intențiile”

Unul dintre liderii ardelenilor, Bogdan Mitrea, 36 de ani, este una dintre piesele fixe din angrenajul lui U Cluj.

Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj
România
Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj

"Ne dorim să avem continuitate în rezultate, vrem să nu scădem nivelul, sper să revenim cu puncte de la Constanța. Totodată, sper că nu ne-a scos din ritm pauza competițională, aveam nevoie și să ne relaxăm un pic. Ne-am antrenat bine, sperăm să fie bine din toate punctele de vedere.

Domnul Hagi va pregăti bine meciul, dânsul e atent la detalii. Nici Farul n-a început bine campionatul, ca și U Cluj, nu a avut constanța, clar își dorește să revină. Budescu este imprevizibil, e greu să-i citești intențiile în teren, îi vom acorda atenție specială în unele momente, dar, până la urmă, trebuie să ne impunem jocul”, a spus Bogdan Mitrea înaintea plecării spre meci.

2goluri în 13 meciuri a reușit Mitrea pentru U Cluj în această ediție

Comparație între stoperii-golgeteri Mitrea vs Larie

U Cluj a ajuns la Constanța. Fundașul central nu a uitat de perioada petrecută sub comanda lui Hagi la malul mării, chiar dacă el a jucat pe vremea când echipa se numea Viitorul. Mitrea s-a luptat chiar la titlul de golgeter al Ligii 1 în perioada când îmbrăca tricoul alb-albastru.

”Farul e echipă ofensivă. Ca și în cazul meu, când am fost la Viitorul, aveam multe lovituri de pedeapsă, de aceea marcam mult, cum este și cazul lui Ionuț Larie atunci. Eu am avut atunci 10 goluri date din penalty-uri și lovituri libere, Larie a avut trei într-un meci. Să sperăm că nu va marca împotriva noastră”, a comentat ardeleanul.

19goluri și 2 assist-uri a reușit Mitrea pentru Viitorul lui Hagi în 86 de meciuri jucate în perioada 2013-2016

U Cluj nu mai vrea să stea cu emoții pentru evitarea retrogradării: ”Sunt șanse matematice la play-off”

Și Bogdan Mitrea se numără printre fotbaliștii de sub comanda lui Neluțu Sabău care vorbesc despre calificarea în play-off.

”Dacă legăm seria rezultatelor pozitive, deși mai sunt multe meciuri până la vacanța de iarnă, se poate, sunt șanse matematice, putem vorbi ca un obiectiv. Simțim și noi, ne simțim puternici acum”, a reacționat stoperul care are și o selecție, și un gol la prima reprezentativă, în 2020.

Vreau să mă bazez pe noi, am creat ceva în ultimele meciuri, ne simțim puternici, așa cum am abordat deplasările cu FCSB și cu UTA. Respectăm campioana, dar vrem să ne impunem stilul nostru. Domnul Hagi are capacitatea de a face echipe campioane

Este o chimie între mine și Masoero pe teren, s-au legat bine relațiile și în interior, și în afara gazonului. Eu vorbesc și limba spaniolă, este ușor să comunicăm. Oricum, vorbim și engleză. Sperăm să continuăm să ne îmbunătățim jocul

Bogdan Mitrea, fundaș U Cluj

Citește și alte știri:

Gest unic în fotbalul românesc! Hagi i-a permis lui Sabău să se antreneze la el acasă: „Vreau să fiu eu fericit, nu el supărat”

EXCLUSIV Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Caraghete
Caraghete  •  20 Octombrie 2023, 18:16

O sa plece cam tristi de la Constanta, noi ne gandim sa-i ajungem pe fcsb din urma iar Cluju sa nu retrogradeze, asta-i diferenta dintre Farul si U. Cluj !

enigmaticul
enigmaticul  •  20 Octombrie 2023, 18:03

Mda.........E tare gluma asta!! Îmi amintesc că și la Dinamo, pe timpul ”atotstivuitorului”, se tot vorbea de Liga Campionilor!! Și de atunci se tot ”pregătesc”, dar între timp s-a schimbat până și denumirea competiției.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează