FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj, grădina Raiului pentru Adrian Cristea: "E linişte, pace şi înţelegere" :D

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 12:00

Internaţionalul "studenţilor", Adrian Cristea, crede că transferul de la Dinamo la Cluj i-a relansat cariera


Adrian Cristea, singurul jucător de la cele două echipe din Cluj convocat de Victor Piţurcă la Naţională, spune că nu se aştepta ca selecţionerul să apeleze la el. "Nu m-am aşteptat la aşa ceva. Adică, mă gîndeam şi speram să ajung din nou la Naţională, dar nu m-am gîndit să fiu chemat acum. E un sentiment plăcut atunci cînd porţi echipamentul Naţionalei, înseamnă că ai valoare", a spus Cristea pentru ziuadecj.ro.

Mijlocaşul se felicită pentru că a ales să vină la Universitatea Cluj. "Aveam nevoie de o altă atmosferă, aveam nevoie de linişte, iar la Universitatea Cluj pot să spun că am găsit ceea ce căutam. Timpul mi-a demonstrat că am făcut alegerea potrivită. La început, înainte să ajung aici, am avut unele reţineri cu privire la acest transfer. Acum pot să spun că sînt cel mai fericit, mă felcit pentru alegerea făcută", a mai spus Cristea pentru sursa citată.

Ex-dinamovistul e convins că "U" Cluj poate furniza supriza campionatului cu cel puţin o clasare pe podium. "L-aţi văzut vreodată pe Walter să ne critice în public? Şi chiar putea să o facă pentru că am călcat strîmb şi noi, am avut rezultate şi evoluţii modeste uneori. Dar nu e genul care să iasă la televizor să ne facă praf. Sîntem uniţi, acesta e marele atu al Universităţii Cluj. Cu fiecare pas pe care îl face, U devine o forţă în România", a încheiat "Prinţul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihnea80
mihnea80  •  06 Octombrie 2011, 22:12

da ia spune, in privat nu va cearta walter?

george207
george207  •  05 Octombrie 2011, 22:17

ii conducerea aia la dinamo normal ca nu i-a placut..din cauza lor suporterii fac ceea ce fac!

monkyylover
monkyylover  •  05 Octombrie 2011, 20:00

Haide U

Vezi toate comentariile (5)
Comentează