FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC HERMANNSTADT 0-2

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // Ultimele detalii despre starea jandarmului rănit la U Cluj - Hermannstadt

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 10:05

Partida din prima manșă a barajulul pentru Liga 1 dintre U Cluj și Hermannstadt, scor 0-2, a fost umbrită pe final de incidentele dintre forțele de ordine și suporterii gazdelor. 

  • Context: În prelungirile meciului, la scorul de 0-2, un suporter al „șepcilor roșii” a pătruns pe gazon. Totul a degenarat într-o bătaie generală, iar un jandarm, 44 de ani, a fost lovit în cap. (Detalii AICI)

Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar se află în afara pericolului. Potrivit surselor GSP.RO, starea jandarmului este una stabilă, acesta fiind conștient.

Medicii i-au făcut un examen cu un Computer Tomograf, urmând a mai face unul. Doctorii susțin că există riscul ca jandarmului să-i apară un hematon în zona lovită. Dacă va fi cazul, acesta va fi supus unei operații.

„Traumatism cranio-cerebral”

Doctorul Adela Golea, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj, a dat detalii despre starea jandarmului.

„Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe) cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a fost declarația medicului.

Vezi și:

VIDEO+FOTO » Sibienii și-au asigurat în mare măsură rămânerea în Liga 1, înaintea returului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1635655800026014
Attila Bokor  •  10 Iunie 2019, 16:49
Postat de gintonic pe 10 Iunie 2019, 11:26

moldovenii si oltenii au luptat din greu si au razbit de multe ori in lupta cu cotropitorii neamului!... prin Ardeal, ati cam ramas iobagi; ati sezut bland in fata Imperiului austro-ungar zeci de ani !... sunt si la voi, ca peste tot, oameni si oameni: unii mai educati, altii mai neciopliti!... sa nu generalizam!

Asa *** si needucati nu au fost niciodata romanii adevarati din Ardeal... Doar veneticii de peste Carpati

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  10 Iunie 2019, 14:45

Asa e la tara :))))

radumatei
radumatei  •  10 Iunie 2019, 13:38

Orice solutie mai blanda decat puscaria e inacceptabila. *** astea de "suporteri" trebuie puse cu botul pe labe. Urgent. Fara mila.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează