FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - MIOVENI

Acuzații în Superliga » Dică a ieșit la atac: „Mi se pare lipsă de respect”

Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a lansat o acuzație în direcția lui U Cluj. Din cauza ardelenilor, echipa lui „Nick” ar fi pierdut rezervarea unui hotel din Mediaș.
Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a lansat o acuzație în direcția lui U Cluj. Din cauza ardelenilor, echipa lui „Nick” ar fi pierdut rezervarea unui hotel din Mediaș.

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 21:55 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 22:42

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui CS Mioveni, a lansat o acuzație în direcția lui U Cluj. Din cauza ardelenilor, echipa lui „Nick” ar fi pierdut rezervarea unui hotel din Mediaș.

  • U Cluj - Mioveni se joacă pe 10 februarie, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport

Concret, meciul dintre U Cluj și CS Mioveni se va juca la Mediaș, din cauza stării precare a gazonului de pe Cluj Arena. Dică susține că echipa sa a rezervat un hotel din Mediaș, la care ar fi apelat ulterior și U Cluj. Argeșenii ar fi pierdut rezervarea pentru ca acolo să fie cazați ardelenii.

Marea rivalitate din vestiarul lui FCSB: „Se ceartă încontinuu” + cum a decurs discuția lui MM cu jucătorii
FCSB
Marea rivalitate din vestiarul lui FCSB: „Se ceartă încontinuu” + cum a decurs discuția lui MM cu jucătorii

Nicolae Dică, acuzații către U Cluj: „Mi se pare lipsă de respect”

„Noi am sunat la Mediaș să rezervăm un hotel și l-am rezervat. Seara ni s-a spus că nu mai putem sta acolo, pentru că stă U Cluj. Ne-au zis cei de acolo să stăm la Sibiu sau Sighișoara. 

Noi am fost acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut? Din respect pentru clubul nostru, că am acceptat să jucăm acolo, puteau să stea ei la Sighișoara sau Sibiu. Mi se pare lipsă de respect. 

Și am mai aflat că nici nu se va da drumul la încălzire. Sunt curios cum va fi gazonul în ziua meciului. Nu mi se pare că au procedat corect”, a declarat Nicolae Dică la „Sport Center”, emisiunea moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Nicolae Dică: „Avem 10% șanse să ne salvăm”

Nicolae Dică a vorbit și despre primele două meciuri pe banca lui CS Mioveni. Argeșenii au câștigat cu Petrolul, 1-0, și UTA, 2-1.

„Nu mă așteptam la acest început. Mă așteptam să jucăm mai bine, să luăm un punct, două. Jucătorii au venit târziu, nu mă așteptam să luăm 6 puncte. Cu Petrolul era important să luăm 3 puncte, cred că ne vom bate cu ei la salvarea de la retrogradare, nu au forță să intre în play-off. 

Noi trebuie să muncim la fel, să dăm totul la fiecare meci. Avem 10% șanse să ne salvăm, când am venit aveam 5%”, a mai declarat Nicolae Dică.

VIDEO. Telefonul fără fir la conferința lui CS Mioveni: cum au tradus vorbele lui Dylan Mboumbouni

Citește și: 

Reacția lui Bratu când a auzit ce pregătește galeria lui FCU Craiova în Giulești: „Va fi ca la Rovine!”

FCSB cheltuie milioane de euro degeaba! Cum a surclasat-o CFR Cluj în lupta din Superligă: echipa lui Becali nu a mai fost lider de doi ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
emil1986
emil1986  •  02 Februarie 2023, 07:22

Da e asa, si nu cred ca are de ce sa minta Dica, e intr-adevar, o mare mizerie facuta de ardeleni.

Cormiz
Cormiz  •  02 Februarie 2023, 06:40

Bravo Dica. A venit cu lecția bine învățată de la FCSB. Înainte de fiecare meci sa dea vina cu orice pret pe adversar. Se crede pe cai mari. Vom vedea după acest meci câte parale face. Ar fi bine sa fie mai modest și sa vorbească mai puțin.

paolo12
paolo12  •  02 Februarie 2023, 06:33

Nimeni nu sesizează ca cei de la Mediaș nu vor încălzi terenul, desi existenta și funtionarea sistemului de încălzire sunt condiții prealabile acordării licentei...Noaptea minții...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează