FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL

Bratu a rămas mut după ce l-a auzit pe Țicu: „N-am înțeles nimic. Discurs alb-negru”

Florin Bratu, la DigiSport
Florin Bratu, la DigiSport

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 00:04 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 00:11

U Cluj - Petrolul 1-2. Valentin Țicu, căpitanul prahovenilor, a analizat partida, însă discursul lui a fost criticat de Florin Bratu.

„Nu am înțeles nimic. Un discurs alb-negru”, a declarat Florin Bratu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Milioane de euro! Suma-record care va intra în conturile lui U Cluj
U CLUJ
Milioane de euro! Suma-record care va intra în conturile lui U Cluj

Ce a declarat Valentin Țicu după U Cluj - Petrolul 1-2

„Știam că U Cluj are un joc consistent acasă. Adversarii au ieșit mai dinamici de la cabine. Dar am avut o reacție pozitivă și am întors scorul. E o gură de oxigen victoria, obiectivul era să ne uităm mai sus, nu în jos.

Antrenorul ne-a activat orgoliul de bărbați după umilința de acasă (n.r. - 0-4 cu Voluntari). Ne-a mobilizat foarte mult. Noi trebuie să ne uităm sus, la anul vrem să fim mai buni.

Trebuie să fim o echipă constantă. Acum ne relaxăm puțin, uitaserăm cum e să fim bucuroși, dar de duminică ne gândim la următorul meci”, a declarat Valentin Țicu.

Laszlo Balint, după U Cluj - Petrolul: „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar victoria e uriașă”

„O victorie uriașă, nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar punctele astea cântăresc enorm. Eu mă bucur că băieții de pe bancă au venit cu atitudine bună, am insistat la discuțiile cu ei că suntem împreună în aceeași barcă și fiecare e important.

Doi jucători proaspeți și inspirați au întors soarta jocului. Mă bucur tare mult, vreau să îi felicit pe băieți, e o victorie pe terenul unei echipe foarte bune, pe care se câștigă greu.

Nu a fost ușor să fac o analiză din scurt, dar mă bucur că Iro și Tomy au reușit să marcheze. Am avut discuții individuale, le-am transmis că trebuie să aibă încredere, să își scoată la iveală adevăratul potențial”, a declarat Laszlo Balint, noul antrenor al Petrolului, victorios la debut.

„Lupii” s-au desprins de locurile de baraj, iar lupta pentru salvare se dă acum între 5 echipe. Petrolul e la 7 puncte peste Poli Iași, echipa de pe primul loc de baraj.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Dan Petrescu s-a întors în România » A surprins când a fost întrebat dacă merge la CFR Cluj: „Nu sunt robot”
CFR CLUJ
Dan Petrescu s-a întors în România » A surprins când a fost întrebat dacă merge la CFR Cluj: „Nu sunt robot”
De ce îi este incomod Costel Gâlcă lui Mihai Rotaru » Cele 3 motive care îl fac incompatibil cu Universitatea Craiova
CSU CRAIOVA
De ce îi este incomod Costel Gâlcă lui Mihai Rotaru » Cele 3 motive care îl fac incompatibil cu Universitatea Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Supersonick13
Supersonick13  •  14 Aprilie 2024, 11:39

Nici acum nu ai invatat ca la romani s-a inventat ocolirea legiilor intra in insolventa si mai vad astia banii cand plopii infloresc si mai si miros :))))

gheorghe
gheorghe  •  14 Aprilie 2024, 10:47

Nu a înțeles nimic dar l a făcut *** pe Ticu(***. Oricum nu poate sa l înghită pe ala....s a văzut la meciurile tineretului , când era antrenor.....îl pupa pe gura ,, părintești pe Dumitrescu,, după un meci în care fusese petarda, am pierdut din cauza lui, dar nu l a schimbat tot meciul *** l a ținut rezerva. Ma bucur ca măcar recunoaște ca nu înțelege. Nimic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  14 Aprilie 2024, 09:30

Asta e articol?? Ati scris ca unul nu a inteles nimic ?? Voi chiar nu aveti limite, nu va dati seama cat sunteti de penibili

Vezi toate comentariile (6)
Comentează