FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Una caldă, alta rece pentru Sabău la U Cluj: revine fotbalistul care l-a impresionat, are probleme unul dintre cei mai lăudați jucători

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 12:55

Lucas Masoero, fundașul central argentinian atât de apreciat la primele meciuri în Liga 1, se poate antrena normal cu echipa și poate fi luat în calcul pentru deplasarea din Giulești. În schimb, nu se știe dacă va fi recuperat Ovidiu Bic, pe care Neluțu Sabău l-a propus și la echipa națională

U Cluj încearcă să-și revină în lupta pentru play-off, obiectivul pe care și l-au propus jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău. Echipa a cunoscut o scădere în ultimele două etape disputate pe Cluj Arena, 1-2 cu Voluntari și 0-0 cu Petrolul, iar luni, pe 27 noiembrie, de la ora 20:30, are o deplasare dificilă.

CFR și Craiova l-au ratat, acum impresionează la U Cluj: „Sabău a decis imediat, s-au plăcut imediat”
U CLUJ
CFR și Craiova l-au ratat, acum impresionează la U Cluj: „Sabău a decis imediat, s-au plăcut imediat”

"Șepcile roșii" vor juca în Giulești contra Rapidului, candidată la titlu, iar Sabău și U Cluj vor avea posibilitatea de a se răzbuna pe Cristiano Bergodi. Tehnicianul italian le-a interzis visul ardelenilor, în mai 2023, câștigarea Cupei României. Bergodi, ca antrenor al lui Sepsi, a mai câștigat la vremea respectivă un trofeu pentru covăsneni, după penalty-urile de departajare.

Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe Lucas Masoero și la echipa națională

În pauza competițională, U Cluj se antrenează zilnic, iar Neluțu Sabău a primit vești bune. După o perioadă îndelungată în care a avut mai mulți jucători accidentați, aceștia au început să-și revină, unul câte unul, astfel că antrenor va avea soluții multiple la dispoziție.

Cea mai importantă este revenirea stoperului argentinian Lucas Masoero, 28 de ani, care a impresionat în meciurile pe care le-a jucat până când s-a accidentat. Sud-americanul a lipsit o bună perioadă de pe gazon, dar a început antrenamentele normale alături de coechipieri, poate fi o soluție pentru deplasarea din Grant. 

6meciuri a strâns Masoero pentru U Cluj, argentinianul a ratat ultimele 4 partide oficiale ale ardelenilor

Masoero s-a antrenat o perioadă separat, a revenit treptat, clujenii nu l-au forțat.

Lucas e un jucător important pentru noi, mai în glumă, mai în serios, păcat că nu este român, ar fi fost tare bun pentru echipa națională.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Dintre mai vechii accidentați, Bogdan Vătăjelu, 30 de ani, a revenit deja în echipă, a evoluat cu Petrolul (0-0) după o absență îndelungată. De asemenea, Calcan, Popadiuc și Tescan sunt în regulă și ei, au început antrenamentele la parametri optimi. Și ei vor fi soluții de acum înainte pentru U Cluj.

18meciuri a adunat Bic pentru U Cluj în actuala stagiune

În schimb, Ovidiu Bic, 28 de ani, are probleme medicale din cauza unor dureri la genunchi și nu se știe dacă va fi apt până la partida cu Rapid. Ar fi o pierdere mare pentru U Cluj, a doua etapă la rând, după runda cu ploieștenii. 

De multe ori, Sabău l-a lăudat public pe mijlocașul central, pe care, alături de Nistor și de Chipciu, i l-a recomandat și lui Edward Iordănescu pentru prima reprezentativă.

Doar că selecționerul nu a avut ochi pentru niciunul dintre elevii lui Sabău de la U Cluj.

VIDEO Secretele antrenorului lunii în ancheta GSP, Neluțu Sabău: „Preocuparea mea este să ridic nivelul acestui club. Eu cred că am creat un grup frumos aici”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV U Cluj suflă și-n iaurt! Când se poate face afacerea cu turcii și de ce ardelenii nu vor avea soarta „fraților” de la Dinamo: „Poate ei s-au gândit la Lucescu”

EXCLUSIV De la „Așa sunt zilele mele” la „Noi suntem peluza Șepcile roșii!” » Experiența unui străin încă îndrăgostit de Cluj Napoca

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Adi1919
Adi1919  •  17 Noiembrie 2023, 19:32

Cum ati inteles voi ca Sabau l-a propus la nationala?!?! Nu mai rastalmaciti limba romana, doar imbecilii fac asa ceva..Ma bucur ca revine,va fi unul dintre cei mai buni fundasi centrali din campionatul nostru..

msergiua
msergiua  •  17 Noiembrie 2023, 13:11

Masoero e un plus mare, prea multa balbaiala in aparare fara el. In schimb pasele in spate ale lui Bic nu o sa ne lipseasca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează