FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău indică 4 jucători care ar putea intra în atenția lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă mentalitate!”

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 13:40 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 14:17

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, este mulțumit de ceea ce a oferit echipa lui în meciul cu FCSB, scor 2-2, evidențiind detaliul care l-a impresionat la elevii săi. Tehnicianul speră că reprezentanții naționalei, prezenți la Arena Națională, au avut ochi și pentru jucătorii ardelenilor. 

U Cluj a bifat o remiză, scor 2-2, din deplasarea în Capitală cu FCSB. Ardelenii au adunat o serie de cinci meciuri oficiale fără eșec, dintre care trei în campionat. „Șepcile roșii” țintesc play-off-ul, acesta este obiectivul personal al jucătorilor.

Gigi Becali, atac jignitor la adresa lui Vassaras: „Doar așa poți schimba lucrurile. Altfel, se infiltrează ca viermișorii”
FCSB
Gigi Becali, atac jignitor la adresa lui Vassaras: „Doar așa poți schimba lucrurile. Altfel, se infiltrează ca viermișorii”

Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, a schimbat starea de spirit a fotbaliștilor, după o perioadă în care atmosfera devenise încărcată pe finalul mandatului lui Anton Petrea. 

Fostul component al Generației de Aur are susținerea totală a vestiarului, a liderilor echipei, care vorbesc laudativ cu fiecare ocazie la adresa tehnicianului.

Ce l-a satisfăcut pe Ioan Ovidiu Sabău în FCSB - U Cluj: „Echipa era supărată după meci, nu era mulțumită cu egalul”

„E un scor echitabil. Și noi, și ei, am avut ocazii. Sunt foarte mulțumit, de la meci la meci progresăm. Mă bucur foarte mult că au revenit doi jucători la formă foarte bună după accidentări, Chipciu și Nistor. Apărarea foarte atentă, Ovidiu Bic la fel.

Adversarul a fost unul bun, cu calitate, arată bine ca echipă, de aceea trebuie să felicit echipa mea. Echipa era supărată după joc, nu era mulțumită de egal, voia să câștige. Asta înseamnă mentalitate! Este o plăcere să văd echipa că are încredere, că joacă, indiferent de ce adversar este. Să ai curaj să joci fotbal!

Mitrea? Simte bine spațiul, experiența lui e la nivel înalt, contează mult pentru coechipieri, a fost unde trebuie. Va reveni și Vali Gheorghe după accidentare, și Cîmpanu după suspendare, sunt și cei tineri. Trebuie să rămânem umili, modești, plus multă muncă”, a declarat Sabău la conferința de presă de după meci.

Ioan Ovidiu Sabău pune presiune pe Edward Iordănescu: „Trebuie să ia cele mai bune decizii”

Reprezentanții echipei naționale, în frunte cu selecționerul Edward Iordănescu (45 de ani), au fost în tribună la FCSB - U Cluj, scor 2-2.

„Avem jucători de calitate, foarte valoroși în Liga 1, cum sunt Vătăjelu, Chipciu, Nistor sau Bic, asta e o părere personală, experiența și implicarea lor se observă, dar Edi Iordănescu va lua decizia, presiunea va fi foarte mare. Toți putem da soluții, dar el trebuie să ia cele mai bune decizii.

Contează pentru noi rezultatul, fiindcă am jucat contra celei mai bune echipe. Pentru mine e o provocare, să găsesc soluții, cu niște jucători care au evoluat la nivel mare. 

Sunt oameni responsabili pe care trebuie să-i duc la o formă bună. Când ai material bun, jucători preocupați, putem arăta mult mai bine”, a mai comentat antrenorul clujenilor.

Îmi pare foarte, foarte rău de Dănuț Lupu. Este o persoană pe care o respect, am jucat mult timp împreună, nu-mi schimb părerea despre el, relația noastră rămâne aceeași. Sper să treacă cu bine peste moment
-Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Citește și alte știri:

Replici tăioase între Mititelu și Nicolo Napoli: „Atunci erai antrenor” vs „Sunt mereu așa, când stăpânul nu se bagă la echipă”

Alex Chipciu a răbufnit: „Mi-au zis că sunt pro-PSD, m-au făcut mizerie, sclav”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
Budrix69
Budrix69  •  09 Noiembrie 2023, 07:53
Postat de catalin_cj pe 03 Octombrie 2023, 14:38

Voi aveti penaltiuri neacordate si in pauzele de la echipa nationala. Daca s-ar da cate penaltiuri cereti voi probabil ca ar fi 2-3 pe meci. La voi e penalty si cand degajeaza portatul.

pai ce sa mai spunem de istoria voastra, cel putin in era dan penalty ????????????????????????

MaxiP
MaxiP  •  04 Octombrie 2023, 16:43
Postat de mehigh_ms pe 04 Octombrie 2023, 08:31

Mai citeste odata declaratia lui Sabau! a zis" e parerea mea , dar selectionerul decide. "

Da, stim ca selectionerul decide, dar parerea lui e deplasata, asta fiind parerea mea. Am auzit atat de des parerile astea care se refera strict la proprii jucatori. De la U Cluj. Pe care nu vad ca pe o mare revelatie, pe un loc 4-5 in campionat. Ok, iei jucatorii individuali, mai poate fi cate o exceptie de jucator iesit din comun si dintr-o echipa mai mica, dar chiar nu cred ca e cazul acestora.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Octombrie 2023, 08:31
Postat de MaxiP pe 03 Octombrie 2023, 14:30

Asa imi plac antrenorii care isi propun oamenii in echipa nationala. Ok, cand vii si remarci niste jucatori de la alte echipe, te ascult, cand iti propui jucatorii de locul 10 din Superliga Romaniei la nationala... las-o asa. Chipciu si Nistor au fost in nationala in niste perioade mult mai bune ale carierei lor. Acum nu vreau sa fiu rau, dar la momentul actual pe postul lui Chicpiu exista un jucator cu multe clase peste ce era el la apogeul carierei. Aceste mari mentalitati si talente la nivel de "superliga", cu tot respectul, nu inseamna nimic la nivel de echipe nationale. Ok, cu Andorra poate raman in acelasi ritm de joc si pot parea chiar niste jucatori de clasa, dar sa incepi un meci, fie si cu Israel, cu Chipciu si Nistor ca titulari inseamna sinucidere curata. Asa cum era si Budescu, care a facut niste meciuri fantastice contra Insulelor Feroe si Kazakhstanului, dar care intr-un meci serios nu putea ajunge o pasa pe pozitie viitoare.

Mai citeste odata declaratia lui Sabau! a zis" e parerea mea , dar selectionerul decide. "

Vezi toate comentariile (14)
Comentează