FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV U Cluj, poziție fermă în privința postului de antrenor: „Cel puțin până în 2025”

FOTO: Facebook @FCUCluj
FOTO: Facebook @FCUCluj

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 17:45 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 17:45

Oficialii lui U Clluj au dorit să transmită un mesaj ferm suporterilor ”Șepcilor roșii” vizavi de stabilitatea staff-ului tehnic.

Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, încheie 2023 cu U Cluj și va începe 2024 cu ”Șepcile roșii”, urmând să continue lupta pentru a prinde top 6 la finele sezonului regulat.

Italianul celor de la U Cluj tocmai s-a remarcat în premieră în tricoul „Șepcilor roșii”: „Sunt nebuni, sunt minunați, vreau să le arăt ce pot face”
U CLUJ
Italianul celor de la U Cluj tocmai s-a remarcat în premieră în tricoul „Șepcilor roșii”: „Sunt nebuni, sunt minunați, vreau să le arăt ce pot face”

Conducerea clubului de pe malul Someșului dezavuează orice idee privind plecarea ”Moțului” și înlocuirea sa cu alt antrenor. Miercuri, a apărut o informație a celor de la Fanatik conform căreia Antonio Conceicao, lusitanul care a fost printre altele la CFR Cluj, ar fi fost contactat de către președintele Radu Constantea pentru a prelua funcția de antrenor principal.

Mesaj ferm vizavi de situația lui Neluțu Sabău

Sabău a transmis după ultima etapă, 0-4 cu CFR Cluj, că oficialii grupării ar trebui să se gândească la un alt antrenor pentru a-l numi în locul său. Instant, conducerea alb-negrilor a emis un comunicat pe care l-a înfățișat public și în care și-a manifestat totala încredere față de omul care se confundă cu istoria lui U.

Vizavi de situația actuală a lui Neluțu Sabău, președintele Constantea a replicat pentru 4everucluj.ro: ”Neluțu rămâne la Universitatea!”.

Replica oficialului ardelenilor a fost însoțită de o alta, a lui Mihai Moga, brand manager la U Cluj, care a precizat pentru GSP.ro: „FC Universitatea Cluj nu caută antrenor. Neluțu Sabău este antrenorul U Cluj cel puțin până în 2025”.

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună! Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, Clujul înseamnă doar ’U’. Capul sus, Neluțu! Capul sus, băieți!
Mesajul de pe Faceboo al celor de la U Cluj pentru Neluțu Sabău, după înfrângerea cu CFR Cluj (0-4)

Două amicale se știu deja în turneul din Antalya

Miercuri, pe 3 ianuarie, echipa va pleca în cantonament în Antalya, la Belek, pentru zece zile. Acolo, ardelenii vor să joace trei meciuri de verificare. Două au fost deja antamate.

Pe 7 ianuarie, U Cluj va avea un meci amical cu Kocaelispor (locul 2 în a doua ligă din Turcia), apoi, pe 12 ianuarie, este partida cu Sabail (locul 3 din Azerbaijan).

Echipa va avea un alt amicale pe 9 ianuarie, doar că adversarul stabilit inițial și-a schimbat programul, așa că U Cluj trebuie să găsească o altă formație cu care să joace.

Citește și alte știri:

Motivul pentru care Marius Șumudică nu mai poate părăsi România cu destinația Turcia: „A treia oară!”

EXCLUSIV // VIDEO Descoperiți-l pe Zeljko Kopic! Cealaltă față a antrenorului dinamovist: „Sunt pasionat de șah”. E fan Jack Nicholson + ce opinie are despre vicii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează