FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

U Cluj salvează Bistriţa » 800.000 de euro pentru Achim, Băjenaru şi Szukala

Florian Walter a bătut palma cu Jean Pădureanu pentru transferul a 3 jucători
Florian Walter a bătut palma cu Jean Pădureanu pentru transferul a 3 jucători

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 16:03

”Şepcile roşii” plătesc în jur de 800.000 de euro pe jucători, sumă de care are nevoie Gloria pentru a-şi achita datoriile şi a rămîne în Liga 1.


"U" Cluj se întăreşte cu fotbalişti de la Bistriţa. Jucătorul de bandă dreapta, Sebastian Achim (25 de ani), şi mijlocaşul ofensiv, Liviu Băjenaru (28 de ani), au semnat ieri contracte pe trei ani cu "şepcile roşii". "Din moment ce am făcut această tranzacţie înseamnă că e benefică pentru toată lumea. Ştiu ce jucători sînt Achim şi Băjenaru şi îl asigur pe Walter că a făcut o afacere bună", a spus preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu.

Afacerile dintre Walter şi Pădureanu nu se opresc aici. Patronul Universităţii a ţinut cu orice preţ să-l aducă la Cluj şi pe fundaşul central Lukasz Szukala (27 de ani). Stoperul polonez, originar din Gdansk, care măsoară 1,95 metri înălţime, este văzut de oficialii "şepcilor" ca fiind jucătorul care poate rezolva lacunele din defensiva alb-negrilor. Ca şi Achim sau Băjenaru, Szukala a semnat aseară pe 3 ani cu "U".

"U" salvează Bistriţa
Lăsaţi fără licenţă din cauza datoriilor, bistriţenii speră, pe ultima sută de metri, să primească acceptul Comitetului Executiv al FRF de a evolua şi în sezonul viitor în Liga 1. Transferurile lui Băjenaru, Achim şi Szukala la "U" Cluj reprezintă, practic, salvarea Gloriei. Suma tranzacţiei se ridică la aproximativ 800.000 de euro, atît cît însumează datoriile stringente ale "vampirilor albaştri", mai exact 100.000 de euro la bugetul de stat şi 700.000 de euro la firma de iluminat Elba Timişoara, cea care a instalat nocturna la stadionul din Bistriţa.

28 de meciuri a bifat Szukala pentru Gloria în campionatul trecut, în toate fiind integralist

3 partide are Szukala la "naţionala" de tineret a Poloniei

2.194 minute a strîns Băjenaru în tricoul Bistriţei în sezonul trecut, marcînd 4 goluri

Despărţire de Buhuş şi Gheorghe
După Delgado, Daniel Munteanu şi Ascoli, nici fundaşul dreapta Bogdan Buhuş şi mijlocaşul Vasile Gheorghe nu mai intră în planurile lui Ionuţ Badea pentru sezonul viitor. Lui Buhuş i-a fost reziliat contractul de comun acord, iar Gheorghe are acceptul clubului de a-şi găsi un alt angajament.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
suedehead
suedehead  •  12 Iunie 2011, 15:37

@starsteel:Si daca ar fi asa cum presupui tu,ce mama naibii de treaba ar avea DNA?Cum aveti voi ceva suspiciuni referitoare la orice smecherie,trebuie sa fie in atentia DNA.In cazul asta cine pe cine a corupt?

gameiro
gameiro  •  11 Iunie 2011, 17:43

Nu se poate daca nici acum nu ii vad pe Gloria in liga a 2-a ce sa mai spun,ma bucuram ca am scapat de falsorii astia de la Bistrita si uite ca tot in prima liga

teleghidat
teleghidat  •  11 Iunie 2011, 16:47

numai sukala facea in mod normal 800 000 E...numai ca Gloria e la stramptoare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează