FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - UTA 1-3

VIDEO U Cluj - UTA Arad 1-3 » Rednic profită de gafele din defensiva lui Săbău! Cum arată clasamentul acum

Articol de , - Publicat duminica, 04 februarie 2024 15:05 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 18:38

Mircea Rednic a câștigat azi duelul cu prietenul Ioan Ovidiu Sabău. UTA Arad a învins-o clar pe U Cluj, 3-1, după o prestație plină de gafe a ardelenilor.

Arădenii și-au luat revanșa după înfrângerea din tur, 0-1. Au profitat de gafele incredibile din defensiva echipei lui Sabău și au punctat la fiecare ocazie importantă.

UTA Arad, victorie clară cu U Cluj

Meciul a început cu U Cluj în atac. Iar jucătorii lui Sabău chiar au punctat în minutul 7, prin Thalisson, care a profitat de ieșirea hazardată a lui Kucher. Dar arădenii au fost salvați de VAR. Deși a fost validat inițial de asistentul Romică Bîrdeș, golul a fost anulat în camera VAR, pentru un ofsaid la Dan Nistor.

După ce a executat un corner, mingea i-a revenit lui Dan Nistor, fiind deviată din careu de un clujean. Iar mijlocașul lui Sabău se afla în afara jocului, în camera VAR verificându-se dacă mingea centrată din corner de Nistor a fost atinsă de un jucător de la UTA sau unul de la U Cluj.

Ulterior, clujenii au început cu gafele în serie.

În minutul 13, Masoero pierde cu ușurință o minge la mijlocul terenului. Omondi i-a furat balonul și a plecat într-o cursă solitară spre poarta lui Iliev. A intrat în careu și a șutat perfect, de la 10 metri.

Ulterior a venit rândul lui Mitrea să gafeze. Deși avea prim-planul la o minge la marginea careului, fundașul lui U Cluj a pierdut duelul cu Omondi. Acesta a intrat în careu, l-a driblat pe Iliev și i-a pasat lui Luckassen, care a făcut 2-0 cu un șut din 6 metri.

Clujenii au dat semne de revenire în finalul primei reprize, când au redus din diferență. În minutul 45+4, Daniel Popa a marcat un gol superb, cu un șut la colțul lung, de la marginea careului.

Tot UTA mai bună după pauză

Doar că arădenii au reușit să taie rapid elanul gazdelor. În minutul 55, Omondi a trimis o minge spre poarta arădenilor, care a trecut printre toți jucătorii, l-a păcălit pe Iliev și a intrat în poartă. S-a făcut 3-1 și UTA a scăpat de orice emoție.

Până la final, UTA a gestionat excelent meciul. S-a organizat foarte bine pe faza defensivă și nu le-a permis adversarilor să reintre în meci.

Astfel, UTA ajunge la 7 victorii. Acumulează 30 de puncte și e pe locul 11. În timp ce U Cluj e pe 8, cu 32 de puncte.

Notele GSP după U Cluj – UTA Arad

U Cluj: Iliev 5 - Thalisson 4, Masoero 3, Mitrea 3 (46. Federico Anselmo 5) - Roger 6 (67. B. Vătăjelu 5), Silaghi 5, Fossati 5 (46. V. Gheorghe 5), Bic 5, Chipciu 5 - Nistor 5 – D. Popa 7 (67. Roguljic 5
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău - 4

UTA Arad: Kucher 6 - Căpuşă 5, Conte 6, Benga 7, Rodrigues 6 - Freitas 6 (70. Lopez 6), Mihai 7 - Micovschi 6 (90+3. Rareş Pop), Fabry 7 (70. Vlad Morar 5), Omondi 9 (90+4. Andrei David) - Luckassen 7 (83. Reagy Ofosu) 
Antrenor: Mircea Rednic - 8

Arbitru: Iulian Călin – 6 // Asistenţi: Romică Bîrdeş 5, Florian Alexandru Vişan - 7

Clasamentul live din Superligă

U Cluj – UTA Arad 1-3

Gol anulat cu VAR

În minutul 7, Thallison a marcat în poarta arădenilor. Golul a fost validat inițial de asistentul Romică Bîrdeș, dar a fost analizat în camera VAR, de unde i s-a transmis arbitrului Iulian Călin să anuleze golul. Motivul? Ofsaid.

După ce a executat un corner, mingea i-a revenit lui Dan Nistor, fiind deviată din careu de un clujean. Iar mijlocașul lui Sabău se afla în afara jocului, în camera VAR verificându-se dacă mingea centrată din corner de Nistor a fost atinsă de un jucător de la UTA sau unul de la U Cluj.

Golul de 2-0 verificat la VAR 

În minutul 36, Luckassen a făcut 2-0 din pasa lui Omondi, care a profitat de o gafă a lui Mitrea și i-a luat fața fundașului clujean. Golul a fost validat inițial, iar în camera VAR s-a verificat dacă Mitrea a fost faultat. După verificări, golul a fost validat, reluările TV arătând că nu a fost comisă nicio infracțiune.

U Cluj - UTA Arad 1-3 » Rednic profită de gafele din defensiva lui Săbău! Cum arată clasamentul acum

U Cluj – UTA Arad, echipe de start:

U Cluj: Iliev – Chipciu, Thalisson, Mitrea, Masoero, Roger – Silaghi, Fossati, Bic – Nistor, D. Popa
Rezerve: Gorcea, Chirilă, Pițian, Vătăjelu, Chinteș, Simion, Pănoiu, Grobry, Anselmno, Gheorghe, Roguljic
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA Arad: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues – Freitas, Mihai – Micovschi, Fabry, Omondi - Luckassen
Rezerve: Iacob, Ofosu, Lopez, Trif, Stolnik, Morar, R. Pop, A. David
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / A1: Bîrdeş Romică (Piteşti), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru AVAR: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

Citește și: 

Fostul decar al naționalei crede că una dintre candidatele la titlu este „lucrată” cu VAR-ul: „Ori nu știu, ori sunt rău intenționați!”

Adrian Mutu poate rămâne fără unul dintre oamenii de gol la CFR: „Perioada de transferuri este deschisă acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
rav410wrc
rav410wrc  •  04 Februarie 2024, 19:20
Postat de istet10 pe 04 Februarie 2024, 18:27

dinamo afirma ca UTA sunt sub ei....

E normal, pt ca dinamovistii si-au facut print screen cu clasamentul, iar de-atunci isi tin telefoanele cu fundul in sus !! :))))

istet10
istet10  •  04 Februarie 2024, 18:27

dinamo afirma ca UTA sunt sub ei....

ionica007
ionica007  •  04 Februarie 2024, 16:00

Doar in filmele cu prosti mai vezi goluri ca cele marcate de UTA... Mitrea ne-a ingropat din nou, exact ca in meciul cu franarii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează