FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţucudean le răspunde suporterilor care îl înjură: ”Să fiţi sănătoşi!”

Atacantul
Atacantul "cîinilor" va fi titular vineri seară, la Tîrgu Jiu, în meciul de campionat cu Pandurii

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 02:14

Ţucudean nu ia în serios injuriile aduse de suporteri, vîrful împrumutat de Standard spune că îşi va arăta adevărata faţă vineri, în Liga 1, cu Pandurii.

Transferul verii pentru Dinamo, George Ţucudean, 22 de ani, n-a impresionat nici în amicalul de sîmbătă cu Şahtior, 0-3, în cele 63 de minute jucate din postura de titular.

Mai mult, un suporter l-a înjurat cu patos în drumul spre vestiare, vîrful replicîndu-i cu o grimasă ironică.

Au mai existat şi alte vociferări la adresa jucătorului împrumutat de la Standard Liege, însă Ţucudean nu-şi face probleme: "Celor care mă înjură nu pot să le transmit decît că le urez toată sănătatea din lume! Mă pot înjura, e opţiunea lor. Eu încerc să joc cît mai bine în acest an pentru Dinamo, să-mi ajut coechipierii, cred că altfel va fi evoluţia noastră, a tuturor, cu Pandurii, în campionat. Am tot încărcat fizic în ultimele două săptămîni, de aceea prestaţia noastră din amicale n-a fost prea reuşită".

2 înfrîngeri a înregistrat Dinamo în amicalele din ultima săptămînă, 2-3 cu CSM Rîmnicu Vîlcea şi 0-3 cu Şahtior

"Nu mi-au plăcut deloc galeria şi strigătele ei. Pe vremea mea nu era aşa, mi-aduc aminte de lozinci de genul "Cine vine în Groapă fără cinci nu scapă!". Mi-e ruşine de ce am auzit. Nu se poate performanţă fără educaţie totală" ( Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Roti visează
Dorin Rotariu, 19 ani, a jucat sîmbătă seară 16 minute în tricoul lui Şahtior şi şi-a oprit tricoul: "Îmi doresc să ajung la o echipă de nivelul lui Şahtior, acesta e visul pe care mi-l voi îndeplini cîndva. Au fost cîteva minute magice pentru mine. Domnul Lucescu mi-a zis să am încredere şi tupeu. Colegii de la Dinamo mi-au zis să nu mă menajez, să impresionez. M-am înţeles cu colegii de la Şahtior fie în engleză, fie prin semne. A fost o experienţă uluitoare".

Il Luce oferă modelul Stelei
Ionuţ Negoiţă vizează o colaborare în viitor cu ucrainenii, Mircea Lucescu mai e dispus la amicale în Bucureşti, avertizîndu-i însă pe roş-albi: "Să nu ajungă vreodată ca Rapidul! Pînă la urmă, nu retrogradarea e ruşinoasă, ci falimentarea unui club. Dinamo s-a trezit tîrziu, dar la timp. Mulţescu are o misiune grea, însă poate reuşi, cu răbdare, în timp. Şi Steaua a clădit formaţia puternică de acum cu migală, cu bani mulţi, în cîţiva ani".

Inbox
- Promovat de la echipa secundă, închizătorul Ionuţ Jugaru, 19 ani, a jucat 30 de minute cu Şahtior, iar Mulţescu îl va mai lua la antrenamentele formaţiei.
- Negoiţă, care a vizionat multe meciuri ale lui Şahtior în Champions League în ultimii ani, a spus: "Dacă joci cu cei slabi, nu poţi progresa, dar poţi învăţa de la cei puternici chiar şi atunci cînd te înving. La un moment dat vom ajunge la valoarea celor de la Şahtior".
- Rotariu şi Şerban au jucat cîteva minute în amicalul cu ucrainenii, dar în echipa lui Şahtior, întrucît Il Luce avea doar 4 rezerve. "Cei doi, ca şi alţi tineri, vor pleca abia cînd nu mai pot oferi nimic în plus şi ar risca să se plafoneze în România, peste mulţi, mulţi ani", a spus Negoiţă.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (6)
sam13
sam13  •  10 Septembrie 2013, 17:35

Rotariu parca are 18 ani...

faile_belix
faile_belix  •  09 Septembrie 2013, 11:25

Va dau Pandurii de plangeti ca Torje.

 •  09 Septembrie 2013, 11:08
Postat de dinamo_forever_77 pe 09 Septembrie 2013, 09:38

Ce rahat de articol !!! Daca un cretin injura asta nu inseamna ca fanii DINAMOVISTI injura. Ce oridinari puteti sa fiti .

Un articol marca Apostol aka c.m.p.d.r.! Loser-ul redacției, cu scopul de a induce o presupusă stare de agitație / scandal în jurul echipei, a omis să menționeze că respectivul suporter a fost imediat apostrofat de ceilalți spectatori din jurul lui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close