FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UEFA îl interzice pe MM pe bancă! » Managerul Stelei a fost suspendat pentru gesturile din returul de la Trnava

Stoica a recunoscut şi el că are momente cînd nu-şi poate controla reacţiile
Stoica a recunoscut şi el că are momente cînd nu-şi poate controla reacţiile

Articol de - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 22:28

Forul european l-a trimis în tribună pe Mihai Stoica la următoarele două jocuri din cauza comportamentului suburban.

Steaua a avut un "Dodel" pe teren cu Spartak Trnava, dar a avut unul şi pe banca de rezerve. "Dodel", jucătorul, a luat un cartonaş roşu stupid în meciul tur, pentru un gest golănesc la adresa unui adversar, pe care l-a lovit fără minge, motiv pentru care a fost suspendat 3 runde de UEFA.

"Dodel" cel de pe bancă e Mihai Stoica. Managerul a fost şi el eliminat, la manşa secundă, pentru comportament şi gesturi obscene la adresa antrenorului advers şi a celorlalte persoane de lîngă tehnicianul ceh, motiv pentru care a fost şi el suspendat de forul european. UEFA i-a interzis lui MM să mai stea pe bancă la următoarele două jocuri, adică la ambele dispute cu Ekranas, din play-off-ul Europa League.

"E nervos cu nervii şi tensionează jucătorii"
Dumitru Dragomit atrage atenţia în privinţa modului în care se comportă managerul Stelei şi comentează în termeni duri ieşirile acestuia în decor, inclusiv cea de la Trnava.

"Stoica e nervos cu nervii de ceva timp şi eram sigur că va fi suspendat de UEFA. Nu te poţi comporta cum o face el pe marginea terenului! Să ştiţi că şi din cauza lui şi a gesturilor lui, jucătorii sînt tensionaţi şi recurg de multe ori la lucruri neortodoxe, taxabile imediat de arbitru. Jucătorii, de regulă, fac ceea ce văd", a spus preşedintele LPF.

" Mache" îi prea atribuţiile
În absenţa lui MM de pe bancă, responsabilitatea acestuia, anunţarea schimbărilor decise de Reghecampf, va fi preluată de Marius Ianuli. Şi pînă acum, "Mache" a luat loc pe bancă, alături de antrenor şi de manager, însă nu ducea el foile arbitrului de rezervă pentru a anunţa modificările pe parcursul jocului.

Va lua un an suspendare şi de la LPF?
Pe lîngă sancţiunea încasată de la UEFA, Mihai Stoica e în mare pericol şi pe plan intern. El ar putea fi suspendat de LPF din cauza faptului că l-a jignit într-o emisiune TV pe ziaristul Alin Buzărin, spunîndu-i: "Eşti un retardat".

"Nimeni nu scapă nepedepsit dacă jigneşte, regulamentul prevede pentru astfel de lucruri suspendare chiar şi de un an de zile şi amendă de 200.000 de lei", a declarat Dragomir.

Sancţionat şi acum 6 ani
Nu e pentru prima oară cînd "cazul Mihai Stoica" se află pe masa Comisiei de Disciplină a UEFA. A mai fost judecat în primăvara lui 2006, după ce observatorul returului sfertului de finală cu Rapid i-a făcut un raport în care a scris că "a avut un comportament indecent la şedinţa tehnică".

UEFA l-a suspendat atunci pentru o etapă în aceeaşi săptămînă în care LPF îl suspendase 6 luni pentru că la finalul partidei Bistriţa - Steaua 1-0 i-a strigat lui Jean Pădureanu: "Aş vrea să te văd mort!".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Turul cu Ekranas, devansat cu 15 minute
Prima manşă din play-off-ul Europa League, Ekranas - Steaua, programată joi seară, în Lituania, va începe cu un sfert de oră mai devreme faţă de ora stabilită iniţial de UEFA. Turul nu va mai începe la 20:00, ci la 19:45, şi va fi transmis în direct de Antena 1. Revanşa se va disputa pe 30 august, în Ghencea, va începe la 20:30 şi va fi televizată de ProTV.

"Nu mai pleacă nimeni"
Gigi Becali a anunţat ieri că nu se mai pune problema să plece vreun jucător din lotul actual pînă la finalul anului: "Indiferent de ofertă, pînă la iarnă nu mai pleacă nici un fotbalist, asta ca să fie clar şi să terminăm cu toate speculaţiile". În această vară Steaua s-a despărţit de 9 fotbalişti: Iliev, Geraldo, Bicfalvi, Tatu, Florin Costea, Răduţ, Lupu, Năstăsie şi Dănănae.

"Real îl urmăreşte pe Chiricheş"
Agentul Ioan Becali a făcut o declaraţie surprinzătoare referitor la stoperul achiziţionat de Steaua de la Pandurii la începutul anului. "Tot ce pot să vă anunţ e că Real Madrid a început monitorizarea lui Chiricheş", a spus Giovanni despre stoperul de 22 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 August 2012, 21:51
Postat de sabben pe 20 August 2012, 16:22

In ce-l priveste pe buzarin a avut dreptate omul :P

A avut dreptate... Neomu'! Ca acestei scrumbii isterice nu poti sa-i spui om!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 August 2012, 18:34
Postat de liviuemil pe 20 August 2012, 12:01

Uita-te in ...cotetul tau sa-ti numeri purecii.

Te supara adevarul ? Daca esti corect ar trebui sa recunosti ca nu bat campii, dar la unii din voi chestia cu moralitatea....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 August 2012, 18:30
Postat de steaua1986forever pe 20 August 2012, 13:37

Daca te referi la Badea si Savulescu...ai dreptate. Poate ai dreptate si despre dementul de MM, dar Reghe nu stiu cu ce a gresit iar tu esti un mare nesimtit sa il pui in aceeasi categorie cu descreieratul de MM

Vezi ca ma jignesti degeaba. Eu nu marefeream la Reghe ci la Mache ! Cine e nesimtitul ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează