Comentarii (42)
pietreanul  •  10 Septembrie 2011, 10:52
Postat de robert.fan.stinta pe 10 Septembrie 2011, 08:45

sa iti spuna iubitul lui sandu mircea,ca romani nu sunt capabili sa faca o treba cum trebuie,este rusinos si neadevarat,atita timp cit la ajutat sa cistige alegerile la presedentia uefa.insa cind stai ca nesimtitu,si faci jocurile celor care dau spaga,si au omorot efectiv fotbalul romanesc in fruntea uni organism ca federatia,fara ca cei ce ar trebui sa se autosezizeze pentru murdarirea imagini romaniei,nu fac nimic,atunci nimic nu mai mira.pe cine mai surprinde ca nu ne calificam nicaieri?poate noi suporterii,ar trbui sa ne pastram bani pt altceva decit sa mergem dupa ei in toata europa degeaba,atita timp cit frf-ul a devenit butiqul lui sandu si raluca.scirbe ordinare ce sunteti!!!

nu mai vorbi ca Mititelul !

robert115  •  10 Septembrie 2011, 10:49
Postat de rapid_forever_1923 pe 10 Septembrie 2011, 02:09

Vreau sa fim condusi direct de la Bruxelles,sa scapam in sfarsit de mafiotii cocalari din Romanica...

In ritmul asta vor veni ele si vremurile alea...

pietreanul  •  10 Septembrie 2011, 10:44

foarte bine, iar sa bage o SCULA DE BASCULA ca musiu 0IERUL ?? foarte bine, sa ne lase cu pamblicariile lui in pace !

ockiu  •  10 Septembrie 2011, 10:40
Postat de brod pe 10 Septembrie 2011, 07:55

fratilor, asta e solutia: sub tutela internationala si civilizati cu forta! pot sa urle vadim si alti patrihoti, dar, poate, asa, se mai poate salva ceva pe ici, pe colo... si nu uitati, vranceni dragi - ca aveati si voi un ciobanel prin miorita aia behaitoare: votati-l tot pe oprisan, data viitoare. merita un premiu de popularitate - doar n-are nici in clin, nici in maneca, cu afacerile fratiorului, nu?! :))) . fratii petreus, fratii mazare, fratii oprisan, fratii becali...

si totusi sa nu`i ridicam prea tare nici pe astia "civilizati" - se pot romaniza foarte repede - si n-ar fi pentru prima data (au demonstrat`o si in trecutul apropiat - vezi firmele germane din Grecia ;) ) - banul este ockiu draqului. e foarte adevarat ca la ei in tara nu indraznesc sa faca nimic dar cum trec granitele cum pun si ei "botu'" la manarie.

pohfala  •  10 Septembrie 2011, 10:35

este incredibil, cum naiba sa hotarasca un for strain pe o proprietate a primariei bucuresti construita cu bani de la romani. mari blegovenii acolo! Pe de alta parte poate asa vom avea gazon in regula ... si speram sa fie adevarat ca firma constructoare il va suporta. Ma rog, la ce profituri de zeci de milioane de euro au scos, un nou gazon e un mizilic.

stef1997  •  10 Septembrie 2011, 10:18

De ce nu putem arata ca suntem si noi buni la ceva? De ce trebuie sa ne facem de ras pentru niste bani?! De ce campionatul ROMANesc este asa cum este?! DE CE NE FACEM DE RAS PENTRU NISTE bani?! Daca am fi corecti, am avea performante, performantele aduc bani! Dar vad ca aceasta "minunata" conducere gandeste altfel: "Mai da.le dreacu de performante, banii sa iasa" RUSINE!

yakon  •  10 Septembrie 2011, 10:10

Uite,domnule cum asi bat joc astia de noi.Nu ne lasa sa lucram in stilul caracteristic.Lucru de mantuiala cu comisioane grase.Vezi drumurile,autostrazile,aeroportul din Sibiu s.a.m.d.Raman tot la ideea mea:nu suntem in stare sa ne conducem,precum la 1866 cand am adus rege strain....

kily  •  10 Septembrie 2011, 10:01

Era normal ca UEFA sa se implice direct ! Este organizatorul finalei Europa League ce urmeaza a se disputa pe aceasta arena si nu poate risca compromiterea ei. Tot UEFA, nu va permite sa joace acolo decat Otelului si Nationalei in aceasta toamna! Iar pana la ora finalei din Mai 2012, nimic nu se va juca acolo fara aprobarea lor...!

vascanr  •  10 Septembrie 2011, 09:14

voi sunteti prosti??? astia de la gsp?? cum sa ne umileasca?? nu ne-am umilit atunci cand sa facu national arena cu un teren arabil si atunci cand A FOST OBLIGATI SUPORTERII ROMANIEI SA ARUNCE TRICOLORUL LA GUNOI!!!! si suntem acum umiliti de uefa???? eu zic ca uefa vrea sa ne arate cum se face o treaba ca la carte nu dupa cum lucreaza romanu face o lucrare de proasta calitate si ia bani dubli de nu maimult pe lucrare

axel123  •  10 Septembrie 2011, 09:11

o alegere perfecta..cine e salvatorul????ciobane ,dute si aranjeaza stadionul ghencea si lasa prostiile

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează