FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Gigi Becali a sunat în cantonamentul FCSB-ului și a vorbit cu Budescu: "Vreau disciplină! O familie de români nu câștigă într-o viață atâția bani!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 20:24

Gigi Becali a vorbit despre gestul lui Constantin Budescu, cel care a fost foarte nemulțumit că a fost schimbat în FCSB - U Craiova, 2-0. Patronul FCSB recunoaște că a avut o discuție cu fotbalistul său și a explicat totul în direct la TV Digi Sport. 

"Nu-l sancționăm pe Budescu. Am vorbit cu el chiar azi. A înțeles ce i-am zis. L-am întrebat dacă ne mai bazăm pe el. I-am zis că nu vreau altceva decât să-și respecte meseria, fiindcă ia 30.000 de euro pe lună. O familie de români nu câștigă într-o viață atâția bani! I-am zis că nu stabilește el când e scos de pe teren. A înțeles până la urmă și ne-a spus că ne putem baza pe el.

I-am zis că eu nu vreau să existe respect, ci să-și facă datoria pentru bani. I-am mai zis să nu mai comenteze la arbitru, orice s-ar întâmpla, nici el, nici Alibec. Nimeni! Nu vreau protestatari prin echipă. Vreau disciplină! Mi-a spus că a exagerat, așa că l-am iertat. Eu i-am dat 30.000 pe lună, îi recunosc meritele, dar a fost plătit.

Nu l-am folosit gratis! Nu cred că se va mai repeta acest lucru. Dacă se va repeta, o să vedeți. Știu ce se întâmplă! Nu spun pentru a nu se pierde acel mic respect care a mai rămas. I-am zis că Steaua nu stă într-un singur jucător. Niciodată nu se va întâmpla asta. Dacă se va mai întâmpla, o să pierd banii pe care am să îi mai dau și va fi spectator. Dacă el rămânea ieri în teren, pierdeam meciul", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Aprilie 2018, 15:27

"I-am zis că eu nu vreau să existe respect..." Atunci ce asteptari poti avea de la acesti, asa zisi, fotbalisti?! Ii platesti cu salarii nesimtite pentru Romania, dar nu le ceri nici sa respecte staful si nici sa se respecte intre ei! Ce hal de patron mai esti?! Ce hal de om?!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Aprilie 2018, 09:26

inainte de al acuza pe Budescu Ciobanule uitate cate puncte ti-a adus pana acum, nu numai in Play of . Ce faceai tu daca erai pe locul 4 dar cu jucatori disciplinati .

911172995609353
Gica Matei  •  11 Aprilie 2018, 08:38

Ghiolbanul, nu dica l-a schimbat. Pentru ca a incercat sa dea gol de acolo. Dar e ghiolban, era deja 1-0 pentru clone. Budi nu l-a atacat pe pampalaul de dica, stia ca nu el l-a schimbat.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează