FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ Ionel Dănciulescu vorbește în premieră despre plecarea de la Dinamo » Cine e omul "negru" din conducerea clubului: "Nu am vorbit de multe luni!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 20:08

Ionel Dănciulescu, fostul directorul general al lui Dinamo, a anunțat în această seară despărțirea de formația din Ștefan cel Mare. 

  • Poli Iași - Dinamo e astăzi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

"Nu cred că ceea ce am anunțat în această seară este știrea zilei. Cel mai important este meciul cu Poli Iași. Sunt niște lucruri care s-au acumulat în timp. Este o decizie foarte grea, pe care trebuia să o iau de mult timp. Am rămas aici pentru că iubesc echipa. Am făcut-o pentru fani și pentru jucători. 

Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. Sunt mult mai importante alte aspecte. Cum ar fi respectul și recunoștința. Astea sunt mult mai importante. Nu plec din cauza unei persoane anume sau a unei situații actuale. Îmi este greu. Voi rămâne câine până la moarte. Voi fi susținătorul numărul 1 al echipei. Sunt mândru că am îmbrăcat acest tricou", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Relația cu conducerea

Dănciulescu vorbește în termeni laudativi despre Florin Bratu, antrenorul formației alb-roșie, și despre Alexandru David, președintele clubului, dar lasă să se înțeleagă că nu a mai existat dialog cu patronul Ionuț Negoiță. 

"Florin Bratu este prietenul meu, l-am susținut și sunt lângă el mereu. Așa simt eu în acest moment. Dacă am rămas 5 ani alături de acest club, chiar dacă am avut sau nu un cuvânt de spus, sunt și eu părtaș la parcursul mai puțin bun în acest interval. Nu fug de răspundere. 

Cu Alexandru David am vorbit mult în aceste zile, a încercat să mă convingă să rămân. Îi mulțumesc pentru asta. Cu domnul Negoiță nu am vorbit de foarte multe luni. Nu am nicio vendetă cu nimeni, le mulțumesc că s-au gândit la mine.
Am încercat să cred în ceea ce facem aici, dar am ajuns într-un punct mort pentru mine. Nu am nicio ofertă sau posibilitate să merg în altă parte. Vreau doar să stau liniștit, acasă", a adăugat Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Vezi și: Dănciulescu părăsește Dinamo! Prima reacție după eventuala plecare de la Dinamo: "Ce rol avea el acolo? Niciun rol"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10209192839195943
Amedeo Fuq  •  21 Septembrie 2018, 22:49

Omul asta are bun simt si nu balacareste in public pe nimeni. Fotbalul este o meserie, poti sa ai in suflet o echipa dar poti juca la rivala ei. Nimic anormal intr-o societate normala, toti trebuie sa castige bani ca sa traiasca. Dar la noi nu e bine. Trebuie sa injuri, sa fii injurat si alunecos, asa vei fi apreciat de unii. Care de fapt nici nu conteaza. Mult respect Danciulescu!

mariusnesu78
mariusnesu78  •  21 Septembrie 2018, 20:57

Asa ai zis si cand erai la steaua..totul pt.suporteri....porumbel carbonizat..ai toate culorile din curcubeu..::))...numai curcubeul nu are culuarea ta..:::)))

baba_yaga
baba_yaga  •  21 Septembrie 2018, 20:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cel puțin, noi (băieții din PCH) ne consolăm cu sudista. De fapt, chiar dacă am vrea să scăpăm de ea, nu putem. Efectiv, trage cu dinții de noi !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează