FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

ULTIMĂ ORĂ! Măsuri incredibile anunțate de Neaga: "Veți asista la ceva nemaivăzut în fotbalul românesc! Ne va ști o lume întreagă"

Adrian Neaga anunță măsuri fără precedent în fotbalul românesc în cazul în care ACS Poli se va confrunta din nou cu erori ale arbitrilor // FOTO: Cristi Preda
Adrian Neaga anunță măsuri fără precedent în fotbalul românesc în cazul în care ACS Poli se va confrunta din nou cu erori ale arbitrilor // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 20:10

Adrian Neaga, antrenorul lui ACS Poli, s-a declarat nemulțumit de delagarea arbitrului bucureștean Radu Petrescu la partida de sâmbătă cu Concordia Chiajna.

Antrenorul bănățenilor anunță măsuri fără precedent în cazul în care echipa sa va fi din nou dezvantajată, așa cum s-a întâmplat la partida din etapa trecută cu Dinamo (detalii, aici). 

"Nu înțeleg această delegare, ținând cont de toată tevatura care a fost la meciul cu Dinamo. Am cerut scris să nu mai primim arbitri din București la meciurile cu echipe din Ilfov sau din București, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Tragem degeaba semnale de alarmă și eu cred că anul acesta se vor cunoaște mai devreme echipele retrogradate.  Nu mi-a răspuns nici Alexandru Deaconu la telefon. Țipăm, dar țipăm degeaba.  Am încredere că Radu Petrescu va face un meci bun mâine, eu nu am nimic cu el. 

Am avut azi un Consiliu Director și, dacă mâine vor fi greșeli mari de arbitraj, veți asista la ceva nemaivăzut în fotbalul românesc. Ne va ști o lume întreagă. Nu s-a mai văzut în fotbalul românesc ce se va vedea în cazul în care vom fi iar dezavantajați. Veți vedea ce se va întâmpla. Vrem să fim lăsați să jucăm!

Nu l-am văzut niciodată pe Kyros Vassaras să intre la televizor să dezbată adevăratele probleme ale arbitrajului românec", a spus Neaga, la TV Digi Sport. 

  • ACS Poli Timișoara - Concordia Chiajna se joacă sâmbătă, de la ora 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Aprilie 2018, 10:00

de cand cu campionatul acesta satesc care acapareaza prea plinul de jucatori din Bucuresti ,e mai periculos ,fotbaliastic vorbind de cat Cooperativele de pe vremea lui lui Tata Jan si Corleone .Pe vremea lui Nea Nicu ,cand fotbalul era sportul Rege ce vegea la sportul de masa ,acum cu Regele Cioaba si alte Marii ale sale ,se zbate in mediocritate e mai mult mediatizat decat facut ,suntem plini de specialisti si comentatori pe sticla ,care tin cu o singura echipa ,restul e umplutura ,ca sa aiba cu cine juca preferata .

2086200528284466
Nello Milano  •  28 Aprilie 2018, 00:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2086200528284466
Nello Milano  •  28 Aprilie 2018, 00:43
Postat de stelistdemic01 pe 27 Aprilie 2018, 22:36

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează