FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

ULTIMĂ ORĂ "Pohta" lui Becali » Demitere de antrenor în Liga 1 în această seară: "Da, ne-am despărțit!". Edi Iordănescu favorit să-i ia locul

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 21:00

Florin Marin (63 de ani) a fost demis de la FC Voluntari după înfrângerea cu CSMS Iași, scor 0-1. Șefii clubului îi stabiliseră un obiectiv, pe care antrenorul nu a reușit să-l atingă. 

Tehnicianul a condus azi ultimul antrenament după care i-a anunțat pe jucători că va pleca. Dan Leasă, managerul general al clubului, a confirmat informația și a anunțat și cine i-ar putea lua locul lui Florin Marin

Este vorba despre Edi Iordănescu, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni ai momentului în România. 

"Este adevărat că ne-am despărțit și mâine chiar mă voi întâlni în jurul orei 12 cu Edi Iordănescu. Fac tot ce pot pentru a-l convinge să vină la noi", a explicat Dan Leasă pentru GSP.RO. 

Edi Iordănescu este liber de contract după ce a plecat de la ȚSKA Sofia în decembrie 2016. FC Voluntari ocupă locul 3 în play-out, cu 15 puncte. Are 6 puncte peste Pandurii, pe care o întâlnește pe 12 martie. 

CONDUCEREA ÎI TRASASE OBIECTIV CLAR 

FC Voluntari a strâns 5 puncte în ultimele 4 jocuri și a terminat sezonul regulat pe locul 9. Obiectivul ilfovenilor, trasat încă dinaintea primelor meciuri din acest an, era locul 8, după cum chiar Dan Leasă spunea pentru GSP.RO.

Pentru că a terminat în spatele celor de la FC Botoșani, FC Voluntari va încasa cu 80.000 de euro mai puțini bani din drepturile TV.

S-a făcut încă O "POHTĂ" a lui GIgi?

Situația de acum seamănă cu ce s-a întâmplat în sezonul trecut.

În aprilie 2016, Ionel Ganea a fost demis de la Voluntari la scurt timp după ce o bătuse pe Steaua, 3-1. Dragomir, pe atunci președintele clubului ilfovean, a dezvăluit că Gigi Becali l-a "executat" pe antrenor, în baza relației foarte apropiate cu primarul Florin Pandele. 

Acum, demiterea lui Marin vine la 3 etape după ce Voluntari a încurcat-o pe Steaua pe Arena Națională, 2-2. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
bazileon
bazileon  •  09 Martie 2017, 08:04
Postat de corectu pe 09 Martie 2017, 07:55

E de ras,ce le mai debiteaza mintea.

Bei co-rectule, te faci de bacalie!!

corectu
corectu  •  09 Martie 2017, 07:55

E de ras,ce le mai debiteaza mintea.

499700600237659
Criss Criss  •  09 Martie 2017, 07:21

Şi care e ,,pohta" lui Becali?Mare fraier e ăla care a scris articolul

Vezi toate comentariile (25)
Comentează