FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ultimatum

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2007 00:00

Copos l-a avertizat pe Marius Constantin ca la urmatoarea abatere il da afara. George Copos a cautat sa justifice gestul lui Marius Constantin, pentru a-l feri de reactiile negative: "A incercat sa il motiveze pe Dica, nu l-a lovit" si "Asa e Marius, sufletist, dar si impulsiv, a crescut intr-un cartier marginas al Brasovului". Printre altele insa, i-a transmis si un avertisment dur jucatorului sau: "Daca se mai repeta un astfel de gest, esti liber sa pleci!".

Precedentul Moldovan
Amenintat cu lista de transferari, dar si cu o amenda usturatoare, Constantin a ripostat. Dupa ce si-a cerut din nou scuze in fata colegilor, el a purtat o discutie cu Rednic si cu conducerea clubului. "Sint de acord ca am gresit, suport consecintele, insa vreau sa ma judecati cu aceeasi masura cu care l-ati judecat pe Viorel Moldovan cind a dat in mine", a spus Marius.
In campionatul trecut, la pauza meciului cu Dinamo, 1-4, Moldovan, care era jucator si antrenor secund, a intrat in vestiar si i-a reprosat fundasului de 23 de ani ca a luat cartonas rosu si si-a lasat echipa in inferioritate numerica. Dupa un schimb dur de replici, Moldo i-a tras una peste fata lui Constantin. A scapat fara nici o amenda.

Scumpiri!
Au crescut preturile biletelor in Giulesti! Pentru partida cu CFR Cluj, de duminica, tichetele sint cele mai scumpe din acest sezon: peluza a II-a - 10 RON, tribuna a II-a - 20 RON, in loc de 15 RON, pretul maxim de pina acum, iar un bilet la tribuna I costa 40 RON, fata de 30 RON, cit plateau rapidistii pentru un derby cu Dinamo sau Steaua. Pentru accesul la tribuna 0, fanii vor achita cite 100 RON.

Clujul insista

Comisia de Disciplina a decis ieri sa amine cu o zi sentinta in cazul lui Marius Constantin, care l-a lovit, la Iasi, cu capul in gura pe Emil Dica. Fundasul Rapidului va fi judecat astazi, de la ora 14:00. Iuliu Muresan, presedintele lui CFR, adversara de duminica a giulestenilor, cere sanctiuni: "Ovidiu Stinga a stat 4 etape dupa ce l-a lovit pe Andrei Ionescu, asa ca nu putem trece cu vederea astfel de fapte! Un jucator trebuie suspendat, altfel o sa se ajunga ca fotbalistii sa-i loveasca si pe oamenii cu targa, pentru ca li se pare lor ca se misca prea incet".

900 de minute a jucat Marius Constantin pentru Rapid in acest sezon din Liga I. Aparatorul a fost integralist in toate meciurile

"Daca Emil Dica o sa spuna ca Marius l-a pupat pe frunte, atunci ce mai pot face membrii Comisiei?!"

Dumitru Dragomir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează