FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Comunicat oficial al celor de la Gaz Metan! Ultimatum pentru FCSB, avertisment pentru Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 22:29

Gaz Metan Mediaș face tot posibilul de a-l păstra pe Edi Iordănescu, tehnician dorit insistent de FCSB. Clubul ardelean anunță că în cazul în care va continua să negocieze cu antrenorul, clubul roș-albastru va fi pârât la comisia de disciplină. Mai mult, și Edi Iordănescu este avertizat că trebuie să plătească o sumă importantă dacă va pleca. 

„Ca urmare a avalanșei de informații, speculații și discuții fără sfârșit din mass-media sportivă și nu numai, cu privire la plecarea Antrenorului principal Edward Iordănescu la FCSB, Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș dorește să aducă o serie de lămuriri menite să facă lumină cu privire la acest subiect mediatizat excesiv.

Edward Iordănescu se află sub contract pentru încă un an cu Gaz Metan. Clubul nu concepe altă variantă decât continuarea contractului, motiv pentru care face toate eforturile necesare susținerii activității acestuia în cele mai bune condiții posibile. Orice tentativă din partea oricărui club de a iniția orice fel de negocieri cu acesta este contrar regulamentelor în vigoare și va fi tratată corespunzător.

Menționăm totodată că încetarea unilaterală a contractului înseamnă automat asumarea unor penalități financiare importante. Pentru noi cuvântul de ordine în această perioadă este continuitate. Suntem convinși că vom avea o colaborare foarte bună și în continuare, iar Gaz Metan va reuși să își atingă obiectivele pe care și le-a stabilit alături de Edward Iordănescu”, se arată într-un comunicat al celor de la Gaz Metan. 

VEZI ȘI:

Lovitură pentru FCSB! Anunț despre situația lui Edi Iordănescu: „Am bătut palma! Semnăm pe 3 ani”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  29 Mai 2019, 03:55

Tragi Gazul si aprinzi bricheta..... Vor sa crească emoţiile, joacă tare.... Il dati la schimb cu Teja, ca doară sunteţi în familie....

gazistu
gazistu  •  29 Mai 2019, 00:52
Postat de clubsteaua pe 28 Mai 2019, 22:53

astia de la gaz metan si-au vandut in ultimele 6 luni aproape toti jucatorii cat de cat buni,sunt in insolventa si asteapta ca edi sa ramana? wtf? asta este gluma anului.

nimeni nu va ia Locul 3, nici sezonul urmator!!

103218647204174
Robokup Doru  •  29 Mai 2019, 00:44

A avut Edi Iordanescu o bafta de a întâlni numai ***. La Astra la fel băieții nu erau plătiți la fel ca la Medias. Motiv pentru care a părăsit clubul Astra. Este unul dintre putinii antrenorii care-și respecta elevii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează