FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3

Ultimele detalii despre starea lui Valentin Mihăilă + cum a fost încurajat de un oficial al echipei în ambulanță: "Hai, zâmbește un pic la mine"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 22:55

Valentin Mihăilă, mijlocașul de 18 ani al celor de la CS U Craiova, a trecut prin momente de groază în startul meciului cu Poli Iași, câștigat de olteni cu 3-0. Acesta a fost lovit dur de Laurențiu Rus și a rămas inconștient pe gazon. A fost transportat la spital după 25 de minute, iar starea lui e acum una bună.

După ce și-a revenit, în timp ce se afla în ambulanță, Mihăilă a fost încurajat de Lucian Pretorian, managerul echipei oltene, care a încercat să-l îmbărbăteze, făcându-i o fotografie. 

"Ştiu că nu îţi aminteşti nimic, ai fost inconştient. Acum eşti bine, nu? Zâmbeşte un pic la mine. E normal să nu-ţi aminteşti. Te-ai lovit şi ai fost un pic inconştient", au fost cuvintele pe care Pretorian i le-a adresat lui Mihăilă, conform TV Telekom Sport, managerul voind să posteze pe siteul clubului poza pentru a-i liniști pe fani. 

Diana Zinovei, medicul de pe ambulanță, a vorbit despre starea lui Mihăilă, oferind informații pozitive. 

"Jucătorul a prezentat o scurtă pierdere de conştienţă, din cauza unei posibile comoţii cerebrale. Este transportat la spital, unde se vor efectua investigaţii suplimentare. A fost transportat conştient, stabil hemodinamic şi respirator", a declarat Diana Zinovei, medicul de pe ambulanță, la TV Telekom Sport.

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Accidentare cutremurătoare în Poli Iași - Craiova: Valentin Mihăilă, INCOȘTIENT după o lovitură brutală, în gât, a lui Laurențiu Rus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  03 Noiembrie 2018, 14:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2161521850548401
Hau Cristian  •  03 Noiembrie 2018, 11:34
Postat de gtn5 pe 03 Noiembrie 2018, 08:00

prosti,prosti,prosti,din cauza unei lovituri in gat in zona unde a fost lovit nu lesini,iti pierzi rasuflarea ,numai lovitura la cap sau in zone carotidei aduce pierderea constientei caci iti afecteaza creierul,a jucat teatru *** de oltean.

Trebuie sa existe si ***, nu cred ca ai dori sa patesti ce a patit bietul copil, toata lumea a vazut ce sa intamplat si vine o "***", ca tine, ce spune ca a simulat, ori esti *** ori esti asa de prost incat nici tu nu realizezi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

114893266175737
Mircea Truta  •  03 Noiembrie 2018, 09:47

Rus asta trebuie exclus pe viata din fotbal. Individul s-a dus pregatit sa loveasca, a facut-o intentionat, nu din cauza inertiei. Ar fi putut ucide acum un copil nevinovat, sau o va putea face in viitor daca va fi lasat in sport.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează