FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimele detalii despre transferul unui fotbalist cerut de FCSB » 1.2 milioane a oferit Becali: "Oricum, e dorit și de o echipă din China"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 09:06

Gigi Becali și-l dorește neapărat pe atacantul portughez Carlos Fortes (24 de ani) de la Gaz Metan, iar impresarul lui, Arcadie Zaporojanu, susține că FCSB a înaintat o ofertă încă din vara acestui an.

"În vară, Gigi Becali a propus o sumă în creștere pentru Fortes, dar am amânat discuțiile pentru la iarnă. A propus 500.000 de euro, apoi un milion de euro și în final 1.200.000 de euro, cu achitarea în mai 2019.

Rămâne de văzut cum se va concretiza acum negocierea. Oricum, Fortes mai este vizat și de o echipă din China", a spus Arcadie Zaporojanu, agentul jucătorului, pentru TV Digi Sport.

cpr6948 carlos fortes bogdan planic

5 goluriîn 19 meciuri în Liga 1 a reușit Fortes

FCSB ar putea realiza transferul în cele din urmă, mai ales că la cârma echipei a venit Mihai Teja (40 de ani), cel care a pregătit Gaz Metan în acest sezon.

Gigi Becali mai vrea câțiva jucători de la Gaz Metan: Iulian Cristea (fundaș central, 24 de ani), Boubacar Fofana (mijlocaș, 29 de ani), Darius Olaru (mijlocaș, 20 de ani), Antoni Ivanov (mijlocaș, 23 de ani), Ely Ernesto Lopes Fernandes (mijlocaș stânga, 28 de ani).

Mihai Teja va fi prezentat astăzi, de la ora 13:00, iar toate declarațiile sale se vor regăsit pe GSP.ro în timp real!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Decembrie 2018, 12:35

Deci fcsb vrea vreo 10 jucători de la gaz Metan și antrenorul (luat d(t)eja !!! ?? Și pe ăștia ce îi are acum ce face cu ei ?! Iar prin parcuri, scandal de reziliere , jigniri etc ?!!!

ray51
ray51  •  27 Decembrie 2018, 11:01

Gaz Metan, oare, este echipa care trebuie distrusa?

martinpen
martinpen  •  27 Decembrie 2018, 10:39
Postat de observator_federal pe 27 Decembrie 2018, 10:25

Indiferent de unde ia fotbalişti Nea Gigi - adică de la Astra, Viitorul sau, iată, Gaz Metan - presa (gigistă în totalitate) va suţine că lotul Fcsb este de departe cel mai valoros din Liga 1. Se aşteaptă definitivarea transferurilor şi apoi, după primele meciuri (fie ele şi amicale), va urma avalanșa de elogii la adresa fotbaliștilor fcsbiști... Oricum, echipa lui Gigi a oferit prea puține faze spectaculoase de când a plecat Budescu iar slujitorii condeiului tânjesc după momentul când vor avea ocazia să-și manifeste ditirambic, deopotrivă talentul și ”devotamentul”...

Excelenta observatie, observatorule...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează