FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 1 NOIEMBRIE, ANTENA 1, ORA 21:00

Ultimele noutăţi de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2008 00:00

- Dănciulescu înţelege de ce au fost doar 2.000 de fani cu Oţelul: "Sînt şi ei supăraţi de jocul nostru, dar să vină alături de echipă. Urmează derby-ul cu Steaua, avem nevoie de fani. Trebuie ca tribunele să fie pline!".
- Mitea a fost schimbat la pauză şi şi-a pierdut locul de titular în vederea derby-ului cu Steaua, mai ales că Boştină, cel care l-a înlocuit, a fost printre evidenţiaţii meciului cu Oţelul
- Vasile Turcu crede că roş-albii vor bate Steaua şi vor face şi spectacol: "Fotbaliştii vor arăta altceva, îşi vor da drumul! Va fi altă mobilizare"
- Înlocuit în minutul 86, ca să fie apt cu Steaua, Dănciulescu, 6 goluri în acest sezon, a spus: "Nu cred că am parte de un tratament preferenţial la echipă, la Dinamo toţi sîntem egali"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează