FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Ultimele transferuri din Europa

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Luni a fost zi plina pe piata transferurilor din cele mai importante campionate de fotbal ale Europei si este de asteptat ca in aceasta saptamana sa se oficializeze si alte transferuri bomba.

Arsenal Londra l-a adus din banii pe Henry pe atacantul croat de origine braziliana, Eduardo da Silva, pentru a face uitata trecerea francezului Thierry Henry la FC Barcelona.

Eduardo Da Silva a marcat 73 de goluri in 104 meciuri pentru Dinamo Zagreb, opt goluri in 12 selectii la nationala de tineret a Croatiei si sapte goluri in 12 selectii la nationala de seniori a Croatiei.

Tot in Anglia, Blackburn l-a luat pe Rigters de la NAC Breda, iar West Ham United l-a luat pe Julian Faubert de la Bordeaux. Rigters este o mare speranta a fotbalului olandez cu sase goluri in noua selectii la nationala de tineret, iar Faubert este un tanar mijlocas francez care a adunat deja 141 de meciuri jucate pentru Cannes si Bordeaux si care a marcat la debutul in nationala de seniori a Frantei.

Fiorentina, echipa lui Adrian Mutu, a achizitionat un nou atacant, pe Arturo Lupoli, de la Arsenal, un jucator de 20 de ani care a jucat un singur meci pentru Arsenal, a marcat sapte goluri in 34 de meciuri pentru Derby County si 17 goluri pentru diferite nationale de juniori si tineret ale Italiei.

In Spania, Atletico Madrid s-a inteles cu Luis Garcia si asteapta ca Fernando Torres sa plece la Liverpool, Almeria l-a luat pe Felipe Melo de la Racing, iar Mallorca l-a luat pe German Lux de la River Plate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează